saskon
☺
- Член од
- 22 август 2008
- Мислења
- 2.231
- Поени од реакции
- 5.465
Сигурен си дека сакаш да го извадам муабетот од таа порака?
Чек кочи малку, па нели вчера ти пратив листа?Сигурен си дека сакаш да го извадам муабетот од таа порака?
Иначе, озбилен сум дека ќе биде затворена темата.
Мене не ми е проблем да ја модерирам додека вие си терате бизниси и се навредувате, затоа не треба ни вас да ви биде проблем да ми пратите листа која функционира. Еден вид благодарност што ве трпиме![]()
Вчера имаше проблем. Доколку работи, ќе проверам од дома и се извинувам.Чек кочи малку, па нели вчера ти пратив листа?
Сега ја пробав, работи листата без проблем!
Затвори ја темава ако си запнал толку, чудно ми чудо.
Ali ipak si ga "oprao" za svaki slucaj, heheВчера имаше проблем. Доколку работи, ќе проверам од дома и се извинувам.
@Peja989 jesi li to stvarno ti na slici i 89 si godiste?
Бан од тема 1 месецAli ipak si ga "oprao" za svaki slucaj, hehe![]()
Бан од форум, за да не ти биде досадно, затоа што се' ти е исто.Nista novo sve po starom.......
ako ne ti radi javi se na pp da ti dam stremove iz Stalker-Q TV AUSTRIJA tamo nisto ne koci ali treba nesto dopunski da uradis.Вчера имаше проблем. Доколку работи, ќе проверам од дома и се извинувам.
nemoraju oni si brinuti niti ista raditi dok ima kajgane..![]()
Police across Europe raid illegal streaming service platforms
MILAN (Reuters) - Police forces across Europe are carrying out raids against illegal video streaming service platforms, the Italian postal police said in a statement on Wednesday. Coordinated by European Union agencies Europol and Eurojust, the raids are taking place in France, Germany, Italy...www.swissinfo.ch
Gesendet von iPhone mit Tapatalk