Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување

Долу во линкот ги имате сите информации поврзани со времетраењето и промените на вашите статуси.

• https://bugarskipasos.blogspot.com/p/statusi.html

Гласови: 4 50,0%
  • Благодарност до сите кои учествувале во креацијата на блогов.

Гласови: 4 50,0%
  • Инфо: Го копирате горенаведениот линк и го отварате со вашиот интернет пребарувач.

Гласови: 0 0,0%
  • За процедура за подигнување преку амбасада подолу линк ,или вратете се на страна 4553.

• forum.kajgana.com/threads/Бугарско-државјанство-процедура-и-потребна-документација.74574/page-4553

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Off drugar mi vrati nadez deka i jas ke dobijam ukaz, i jas sum so dokumenti samo od vujko, MOLBA- 15xxx-2016 INTERVJU 5 Dekemvri 2017

Другар јас и ти ќе се дружиме изгледа. Јас сум Молба 156хх/2016 - Преписка 149хх/2017 - Интервју 12.12.2017. Положително од 12.08.2019. Првично само со потврда и ме вратија на дополнителна, па однесов дополнителни документи од дедо крштеница. Со Господ напред

Се јавив на една посредничка дс прашам да видам шо ќе ми каже вика на положително може да се доставуваат плус документи, мислите лаже?

Другар јас и ти ќе се дружиме изгледа. Јас сум Молба 156хх/2016 - Преписка 149хх/2017 - Интервју 12.12.2017. Положително од 12.08.2019. Првично само со потврда и ме вратија на дополнителна, па однесов дополнителни документи од дедо крштеница. Со Господ напред
I jas sum 144xx/2016 intervju 12.01.2018 a cekam potpis od april 2019

Isto sme jas i ti drugar, samo jas bez dopolnitelna... diretko na polozitelno i eve vekje cekam ukaz, so gospod napred na site!
Jas i ti sme isti drugar, samo jas bez dopilnitelna, diretkno na polozitelno... eve sega vekje cekam ukaz... so gospod napred na site!

Се јавив на една посредничка дс прашам да видам шо ќе ми каже вика на положително може да се доставуваат плус документи, мислите лаже?
Laze,no prasaja kolku pari ke ti bara,kolku da znaes.

мене исто посредникот рече може, доставив изводи и потврда. Дали лажел/лошо информиран, ќе видиме...

Кои документи се потребни за добивање на бугарска лична карта за привремен или постојан престој ?

Ми нема логика ако си на положително да можеш документи да носиш. Сега е во фаза дали ќе ти одобри или не, а викате може, демек предметот ви го разгледуваат и викаат, но чекајте тоа не е сè, само што пристигнаа нови документи.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom