palekrstic
Модератор
- Член од
- 14 ноември 2016
- Мислења
- 2.041
- Поени од реакции
- 5.540
CestitkiBev april na intervju 2016 i bev eden od tie vo ukaz 132
CestitkiBev april na intervju 2016 i bev eden od tie vo ukaz 132
2016, togas e vneseno vo sistemJas bev na intervju vo 2015 vo ambasada. Brojceto sepak mi se vodi pod 2016.Taka se praka neli postata. Ne si go znam brojceto na prepiska sto e e bez pin. Jas si proveruvam spored ona so pin. I sega sto mislite jas sum pod 2015 ili 2016 brojce?
Na polozitelno bev od 22.12.2018Od
od koga bevte na polozitelno
Samo kazi za bugarsko drzavjanstvo i oni ke ti dadat uplatnici ,inaku se vadi uverenie od kaznena evidencija,toa e za vo stranstvo,a za vo MK davaat od krivichna evidencija.ve molam koj znai da mi kaze imam prasanje:
-------sto dokumenti se vadat od sud za da se dadet vo MP?
-------i dali mora da se navedi za sto mu treba na baratelot ? pr. se vadi za bugarsko drzavjanstvo?
vi blagodaram
Ti blagodaram i na site im posakuvam da dochekaat potpisi...Cestitki
Ke sakas da kazes so sto dok bese... CestitkiNa polozitelno bev od 22.12.2018
Original bugarski svidetelstva od 1941 godina od baba i dedo mi roditeli na majka mi rodeni 1919 godina. Bez potvrda od bg klubKe sakas da kazes so sto dok bese... Cestitki
aj vaka podetalno da te prasam te molam, toa e vsusnost uverenie za neosuduvanost taka da baram/prasam da mi dadat?Samo kazi za bugarsko drzavjanstvo i oni ke ti dadat uplatnici ,inaku se vadi uverenie od kaznena evidencija,toa e za vo stranstvo,a za vo MK davaat od krivichna evidencija.
На ист шалтер се тие од кривична и од казнена евиденција,лјас кога вадев им казав уверение за неодудуваност ,а тие ме прашаа за што ти треба и за каде.Само кажав за бугарско државјанство ,и таа ми рече ок значи за казнена евиденција.Ќе ти дадат молба да пополниш и да уплатиш и се враќаш таму и нареден ден,најкасно два дена го зимаш.aj vaka podetalno da te prasam te molam, toa e vsusnost uverenie za neosuduvanost taka da baram/prasam da mi dadat?
ti blagodaram uste ednas
Znaci ne e zavrsena seus teIsto i 100/2015 ima ukaz 133, znaci zavrsena e cela 2014
mnogu ti blagodaram pale za odgovorot! pozdravНа ист шалтер се тие од кривична и од казнена евиденција,лјас кога вадев им казав уверение за неодудуваност ,а тие ме прашаа за што ти треба и за каде.Само кажав за бугарско државјанство ,и таа ми рече ок значи за казнена евиденција.Ќе ти дадат молба да пополниш и да уплатиш и се враќаш таму и нареден ден,најкасно два дена го зимаш.