Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

Долу во линкот ги имате сите информации поврзани со времетраењето и промените на вашите статуси.

• https://bugarskipasos.blogspot.com/p/statusi.html

Гласови: 4 50,0%
  • Благодарност до сите кои учествувале во креацијата на блогов.

Гласови: 4 50,0%
  • Инфо: Го копирате горенаведениот линк и го отварате со вашиот интернет пребарувач.

Гласови: 0 0,0%
  • За процедура за подигнување преку амбасада подолу линк ,или вратете се на страна 4553.

• forum.kajgana.com/threads/Бугарско-државјанство-процедура-и-потребна-документација.74574/page-4553

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
9 март 2019
Мислења
9
Поени од реакции
7
Ве молам ако може да ми помогне и објасни што всушност значи ова на мојот статус. Јас однесов дополнително мој извод уште од Април 2019 ( кога и ми беше ова побарано ). Сега чекам веќе 6ти месец. Ви благодарам

Attachments

Член од
26 ноември 2017
Мислења
101
Поени од реакции
38
Ве молам ако може да ми помогне и објасни што всушност значи ова на мојот статус. Јас однесов дополнително мој извод уште од Април 2019 ( кога и ми беше ова побарано ). Сега чекам веќе 6ти месец. Ви благодарам
Сега ќе чекаш 1 год минимум за следен статус

Sent from my JSN-L21 using Tapatalk

Член од
9 јануари 2019
Мислења
3
Поени од реакции
0
Член од
27 март 2019
Мислења
282
Поени од реакции
270
So pred posledniot ukaz, dvajca clenovi objavija deka zemale ukazi samo so dok od bratuced, Sega bratuced i potvrda i otkaz na ovoj clen.. Znaci tuka ne se znae koj jade a koj plaka, Red i zakon nema c c c c

Диле Јоргачев

Одделение за заштита на народот
Член од
3 април 2017
Мислења
8.693
Поени од реакции
28.204
Абе ова Зона на самракот ли е што ли е???
Еј луѓе разберете веќе еднаш,НЕ Е МОЖНО НИ ТЕОРЕТСКИ НИ ВО ПРАКСА СЕКОЈ ШТО ИЗВАДИЛ ПОТВРДА ДА ЗЕМЕ ДРЖАВЈАНСТВО.Потврдата дава можност да се аплицира и да се добие,ама не е задолжително дека СЕКОЈ ШТО ИЗВАДИЛ ПОТВРДА ке му се одобри државјанство.Некој ке земе некој не.
Автоматски споено мислење:

Физички не е возможно на сите што аплицирале да им се одобри.

Последно уредено:
Член од
30 ноември 2018
Мислења
110
Поени од реакции
144
Знае ли некој од кога се биле тие на положително со новиот указ?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom