Разликата помеѓу ФИНКИ И ФИКТ

• Креатор на темата Креатор на темата Ajdhfksndf
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
13 јули 2019
Мислења
11
Поени од реакции
4
Која е разликата помеѓу овие два факултети ако не ме примат во финки сакам фикт да одам ама не знам дали ќе бидам работноспоспособен, нормално планирам да си учам ако треба и др работи надвор од факултетот. Сакам смер за програмирање btw, знам за во Финки ама за фикт не знам.

Која е разликата помеѓу овие два факултети ако не ме примат во финки сакам фикт да одам ама не знам дали ќе бидам работноспоспособен, нормално планирам да си учам ако треба и др работи надвор од факултетот. Сакам смер за програмирање btw, знам за во Финки ама за фикт не знам.

Земи диплома каде било ако сакаш да работиш во државно.

За работоспособен то е друга работа :)

ни од таму, ни од ваму ќе излезиш работоспособен. Одбери го поевтиниот колку за диплома да имаш и учиси настрана на интернет. Како иди време за програмери побитно е портфолио, отколку ливче хартија за кое во иднина ќе се смееш колку не вреди.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom