Не е моментално во мене документот затоа неможам да ви кажам точно, но на мајками прв братучед има извадено бугарски пасош врз основа на тој документ па најверојатно е валиден. Дали треба да се најде посредник (предложете некој) или може и сам да средам?
"По преписката Ви предстои да б'де изв'ршен финален експертен преглед преди да б'де разгледана от С'вета по гражданство."
Интервју 15.08.2018.
Значи, после точно година и 14 дена. Преписката ми се образува после недела дена од интервјуто, што ќе му дојде да баш после година дена од интервју се смени статус.
Документи - првично од прв братучед и дедо роден 1938 (БККС потврда), па на интервју однесено сето тоа + БККС потврда до предок роден 1902 (продолжено надоле од истиот предок роден 1938).
Автоматски споено мислење:
Може.
Прочитај наназад едно 100 страни, сите можни информации ќе ги имаш.
Не е моментално во мене документот затоа неможам да ви кажам точно, но на мајками прв братучед има извадено бугарски пасош врз основа на тој документ па најверојатно е валиден. Дали треба да се најде посредник (предложете некој) или може и сам да средам?
isto I nie sme so toj star dokument od pradedo najverojatno toa e potvrda deka sluzel vojska nesto taka bese I nasiot dokument do luni mesec tocno 4 godini of koga podnesov me I eve Sega cekame da stigne vo konzulatot vo bitola
Ako e deteto pod 14 godini i ako dvajcata roditeli imaat bg pasosi odi pobrgu . Ako ima samo edniot roditel nezsvisno sto deteto e pod 14g si cek 4-5 godini kako i site drugi . Inaku preku roditel tie sto odat momentalno cekaat najdolgo
на интервју август 2017 та во Битола,потекло преку татко ми,моментална состојба:финален експертен преглед веќе 3 месеци,дали има некој информација што се случува со 2017 та година и дали има укази од истата,фала однапред.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.