Совети, прашања и oстанато во врска со автомобили

• Креатор на темата Креатор на темата Струмикс
  • Време на започнување Време на започнување
ма каков класик,друже ја би зел фиеста,8 900 е почетна,со фул ќе те фане 9 500 макс....или пак би доплатил и за едно 14 000 солидно браво имаш,со убав мотор,се разбира...
Fiesta 1.3 Ambient

Мотор 1300цц
Клипови 4
Силина 70 кс
Брзини 5
0-100км/ч 17,3
Макс.Брзина 160 км/ч
Потрошувачка 6,1л

Без опрема со 3 врати 7990 евра.

Значи во МИ-ДА Моторс најефтиниот модел малагер им е минимун 9 000 евра.

Ако сакаш 1300 кубика просечно да ти троши 6 литри фиестата ти е совршено решение:tapp:

а ако не сакаш ич да ти троши,не купуј кола....:drk::drk::drk:
-не троши фиестата 6 на 100.....60 на 100 трошела.....фиестата е best buy во моментов за градско возило....уште 40 имале ми-да на лагер...после фајрон:nesvest:

Епа после ке почнат со новата Фиеста... фајрон со старата и старите цени. Новата е со некои 1.000 евра поскапа ако не се лажам.

2009_ford_fiesta_s.jpg

Епа после ке почнат со новата Фиеста... фајрон со старата и старите цени. Новата е со некои 1.000 евра поскапа ако не се лажам.

2009_ford_fiesta_s.jpg
Оваа на сличево со опремата која е сигурно ќе кошта 12 000 и кусур :)

почетната фиеста мислам дека ќе биде 10 500....ваљда со солидна опрема,па нема многу пари да се фрлаат на ситници...

почетната фиеста мислам дека ќе биде 10 500....ваљда со солидна опрема,па нема многу пари да се фрлаат на ситници...

Под таа солидна опрема се подразбира и клима или..?

се пордразбира централна,електрика на предни прозори,серво,ABS....за друго ќе си доплатиш....и пак ќе возиш супер кола за околу 11 000 max.11 500

Сепак мислам зависи од тоа како ке начекаш промотивен период. Едно време Fiesta KISS со фул опрема имаше попуст околу 1789 евра, па доаѓаше 10.000-ки топ опремено.

Инаку нормално е дека првите 3-6 месеци (можеби и повеќе) ке нема промотивни акции да продадат некое возило со чиста заработка. + додека го нема е интернесно и посакувано.

copy-paste!!! серијал: opel corsa-hyundai i20

Hyundai-i20_2009_photo_0d.jpg

потоа,

Hyundai-i20_2009_photo_0a.jpg

и,

Hyundai-i20_2009_photo_0e.jpg

незнам за вас, ама мене сличноста ми е огромна.
досвидања.

2009_ford_fiesta_s.jpg

Бато по слушано новата фиеста ќе била некаде 13.500 до 14.000е
ама пак ќе кажам по слушано..И ако знае некој кога ќе се почни со продажба мислам дека е добра кола...

copy-paste!!! серијал: opel corsa-hyundai i20

Hyundai-i20_2009_photo_0d.jpg

потоа,

Hyundai-i20_2009_photo_0a.jpg

и,

Hyundai-i20_2009_photo_0e.jpg

незнам за вас, ама мене сличноста ми е огромна.
досвидања.

Не со овие ама со хонда јазз е скоро иста само оваја што е малце заоблена назад.и мислам дека е поубава од хонда јазз и корсата..

Еден пријател на таткоми сака да земи опел аскона дизел 1983 или југо корал 55 од 1991 ај вие кажете што е подобро

Бато по слушано новата фиеста ќе била некаде 13.500 до 14.000е
ама пак ќе кажам по слушано..И ако знае некој кога ќе се почни со продажба мислам дека е добра кола...
Бато која будала ке даде толку за Фиеста кога за тие пари има еден куп избор од повисока класа? Астра, Ц4, Фокус, Лансер.....

Грешно си слушнал, дефинитивно.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom