Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Има ли пилот во авионот?

а бе проблемот е замена за Лукаку шо не земаа, Санчез на првата утакмица ке се повреди, ви се чудам што воопшто го едапите дека постои

Sent from my iPhone using Tapatalk

Немој бе за Санчез да ми жалите, нула фактор е во клубов на играчки план од коа дојде.
Кој сакаш од децана пушти, поголем инпакт ќе има.
Барем нека се знае дека полека но сигурно мртвилата што не сакаат да играат за клубов ги чистиме.
Бтв..Денот коа Лингард ќе си оде частам пиво за сите тука.

Најдобрите и ЕДИНСТВЕНИ (полу)напаѓачи во тимот Рашфорд и Марсијал, лани имаа едвај 25 гола дадено заедно. Сезонава се очекува цел напаѓачки терет да падне на нивни грб, а Марсијал веќе на втора утакмица се повреди додека пак Рашфорд не може да реализира 1 вс 1 ситуација со голман :pos:
Многу ме интересира кој ќе игра напред кога и двајцата нема да бидат способни за утакмица.
Во средина се само Погба, Мектоминеј, Матиќ и Фред(лол), ама битно тимот има 7 стопери и 6 бекови (y)

Талентите што го водат клубот си дадоа одмор на последниот ден од трансфер периодот бидејќи завршиле предобра работа. Не знам дали да плачам или да се смеам :toe:

Нека ни е господ на помош годинава. Осеќам ќе биде можда и полоша од онаа на Мојс. Сите сакаме да се отараси клубот од ѓубрето што веќе долго време е тука. Од сите нив, се отоарасивме само од две, Санчез и Фелаини. Лукаку никако не можам да го стаам у оваа категорија, колку и да не одговараше на замислите на Оле, сепак ни беше единствен напаѓач што може 20+ гола да даде. Сега сме во ситуација да имаме 7 стопери за 2 позиции. Од кои 3 спаѓаат у губрето, а еден се повредува и кога ќе дувне ветер. Средината катасрофа, имаме мањак 2 играча во моментов, а имаше некои шпекулации дека може и Фред да биде продаден. Следна сезона големи се шансите и Погба да иде, па така следна сезона во средина ќе треба у еден преоден рок да купиме 3-4 (ако иде и некој од Матиќ или Фред) квалитетни играчи. Нешто што ни на Фудбал менаџер не може да се деси. Е за тоа беше битен овој трансфер период да биде скоро перфектен. Очекувањата и за следната сезона ми се дека во средина ќе бидеме мањак со играчи. Во напад ситуацијата е исто критична. За 3 позиции останавме со само 5 играчи. Марсијал, Рашфорд, Џејмс, Гринвуд и Чонг. Последниве двајца не можат да имаат никаков импакт во ПЛ, а со оглед на тоа што се уште се деца, тешко дека ќе можат и во куповите и ЛЕ да ги одморат Марсијал и Рашфорд. Продавањето на Лукаку и Санчез, без носење замена е толку аматерски, дебилен потег, што е под ниво дури и на Мак. втора лига. И за ова кривицата треба да си ја сносат и тие у управа ама и Оле. Искрено, у моментов, не гледам што му е замислата на Оле за во иднина. Дебилниве потези, заеднички, и на управата и него и повторувањето на истите грешки од лани, ми ствараат ептен големи сомнежи за тоа дали Оле е способен да го врати Јунајтед на врвот. Жал ми е, легенда е на Јунајтед, али мислам нема да го дочека крајот на сезоната во Јунајтед, ако не смени нешто пред се во пристапот и тактиките, а реално и нема баш избор за да го направи тоа.

Де бе па вие, со Алексис ќе свиткавме кичма. Се знае уште пред 3 недели дека ќе сме тенки во напад и среден ред, дека фалаат по 2 играчи таму ама давањето на Алексис не ни менува апсолутно ништо, и онака бевме со играч помалку кога играше. Лукаку и Ерера се тие што ќе фалат од лани а не Санчез.
Автоматски споено мислење:

Туку ако е вистина дека Вернер има 30м клаузула јас би го собрал на зима. Заборавете на Санчо во јануари, шанса нема да го пуштат пред јуни 2020та. Како што сме тенки во нападот Вернер ќе ни дојде како ладна вода. Ако не се лажам фан е на Јунајтед, може да игра на сите позиции во нападот, 23 години е што има голем простор за напредок. И да не се снајде за 30милиони вреди за ризикот.

Последно уредено:
Штета шо си ојде санчез од лингард сто пати поарен е .. сезонава 9-10 место премија

Не знам дали го пратите Џејмс на инстаграм, ама не ми се свиѓа неговата активност, секој втор ден става сториња како поддржува клубови и другарчиња негови и ги јача, повеќето се чемпионшип екипи, но има и премиерлигаши.Во очи ми падна викендов како му дава поддршка на Хари Вилсон, детето е играч на Ливерпул на позајмница во Бурнемут и потенцијален, но сепак некако апла невкусно делува тоа однесување.Нека поддржува приватно, но нека не забегува.Руни и Харт беа другарчиња блиски порано, Лингард и Рашфорд си го имаат муабетот со Стерлинг итн, ама ипак по дискретно го прават тоа.

Оле сите ги шитна уште Дармијан и Рохо останаа од deadwood. Само проблемот е што немаме некој замени еве за Смолинг може да се каже дека го заменивме со Мегвајер :D .

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom