- Член од
- 2 октомври 2018
- Мислења
- 217
- Поени од реакции
- 271
Ти од кога си? Кога беше на интервјуjas i ti mislam deka ke bidime vo isti ukaz i skylake ako ne se lazam,jas sum 28 noemvri
Ти од кога си? Кога беше на интервјуjas i ti mislam deka ke bidime vo isti ukaz i skylake ako ne se lazam,jas sum 28 noemvri
Cekam ushte inace ist mi e brojot toj mi go pisuva i na molba i na prepiska i so istiot proveruvam na stranataГи мешаат како не ги мешаат. Имам документи подадено 2015 и сум 83**/2015 број на молба, а број на преписка 9**/2016
Интервју 2016 јануари
2noemvri 2017Ти од кога си? Кога беше на интервју
Nie od april koj znae koga ke dojdeme na RedКако што ми стои работава се вратила Бугарската администрација од одмор и почнаа да ги прикачуваат указите..
Народски кажано ТРГНА ВОЗОТ.
Со среќа на сите што добивте укази..
Па побрзо да си дочекаме ние од Април положително
Cestitki!!!!Denes konecno ukaz N.131 prepiska 7633/2016 Na polozitelno Dekemvri 2018 So dokumenti od Cicko bes potvrda od zdruzenie.
BravoPAK JAS ZA 1CAS PROMENA SO: Образувана преписка N:4190/2016/08.06.2016 г. Вашата преписка е вклјучена в Указ 131 от 2019 год. Можете да резервирате час, за да получите удостоверението си лично. Можете да направите нова резервација само ако сте пропуснали п'рвата резервација podneseni dockumenti 2015 intervju 2016 juni, 21 januari proverka od vp, I denes ukaz so sreka na site da si docekate
Јас сум од 18-ти Дек на положително и уште нема промена, чудно.Ukaaaaaaaaaaazzzzzzz 131 od sabajlevo drustvo. Yeeeeeeeesss... neizmerna srekja
Vaka od pocetok ke pocnam: podadeni dokimenti esen 2015(original bugarski svidetelstva od 1941 godina a baba i dedo mi se rodeni 1919 godina-roditeli na majka mi i se toa povrzano so umrenici,izvodi od mene i majka mi) 2017tta godina juli mesec me vratija na dopolnitelna i pak gi dostaviv istite dokumenti i da vi potenciram bez potvrda od tie mislam da bese vo septemvri istata godina..22 Dekemvri polozitelno i denes ukaz 131. Nemam potvrda odneseno bidejki posrednikot mi reche deka nema potreba za toa shto imam originalni dokumenti.. vi ja posekuvam cela srekja za site shto se na forumov da docekate Bg pasosh... koj saka moze da me kontaktira za bilo shto. I krajno sum blagodaren na nekoi clenovi od forumov so koi sum kontaktiral i na clenovite od celiot forum...
Би требало. Заедно сме во истиот воз.Сега по 100 пати на ден ќе проверувам, се надевам дека кај и да е и нас ќе ни потпишат. Со среќа на сите.
И јас сум декември со број на преписка пред тебе ама сеуште немам промена. Не одат по ред баш...Denes konecno ukaz N.131 prepiska 7633/2016 Na polozitelno Dekemvri 2018 So dokumenti od Cicko bes potvrda od zdruzenie.
Pa jas sum 9**/2016 prepiska. Polozitelno od 5ti noemvri.Јас сум од 18-ти Дек на положително и уште нема промена, чудно.
Би требало. Заедно сме во истиот воз.
И јас сум декември со број на преписка пред тебе ама сеуште немам промена. Не одат по ред баш...