Совети, прашања и oстанато во врска со автомобили

kpbKENGUR

Devil's Advocate
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.132
Поени од реакции
201
Вака сеа, имам Fiat Panda 2006, е сеа сељациве шо ми ја шитнаа горе на качанички пат кога ја зимав нова рекоа ќе има радио гратис, арно ама заебаа и шипки радио, и на местото кај што треба да стои има заштитна пластика, абе за жива глава неможам да ја извадам, дај некој ако знае нека каже како се вади да си стаам радио ко човек, а не да плаќам 1000 монтажа!!!:uvo:
се вадат со посебен кључ во сервисниот центар(мислам). затоа неможеш да ја извадиш пластиката, а совет ми е да си дадеш боље 1000че, него да ја загребеш пластиката и деловите околу пробувајки да ја извадиш.

Член од
21 ноември 2008
Мислења
1.651
Поени од реакции
1.597
Се се тоа местенки за да отидеш кај нив,и да си го соберат кајмакот.....Фиат се познати по тоа.(незнам за други)

Член од
10 февруари 2006
Мислења
385
Поени од реакции
90
Се се тоа местенки за да отидеш кај нив,и да си го соберат кајмакот.....Фиат се познати по тоа.(незнам за други)
Не се само Фиат сите се ... Изгледа не се способни или обучени за аудио монтажа.Цитроенциве ме тераа да идам во Мида за да ми стават филтер за предпојачало а колата ми беше под гаранција.Кога идам веќе во мида сам ке си направам.Така?

petar_joker

OLD ROCKER
Член од
5 септември 2007
Мислења
1.249
Поени од реакции
57
Барам ваше мислење. Дома сакаме да купиме некоја кола до 15.000 евра, па скоро сигурно е дека ќе земиме Toyota Auris. Какво мислење имате за оваа кола? Или препорачајте некоја друга со слична цена. ПОздрав.

Член од
30 јуни 2008
Мислења
493
Поени од реакции
13
Барам ваше мислење. Дома сакаме да купиме некоја кола до 15.000 евра, па скоро сигурно е дека ќе земиме Toyota Auris. Какво мислење имате за оваа кола? Или препорачајте некоја друга со слична цена. ПОздрав.
А да идете да го видите Лансерот по мене многу подобро од Аурисот многу поголемо и се друго и многу добро ниво на опременост може да се земе за тие пари ! Разгледајте ја и таа опција. Поздрав ! :smir:

deXterche

тадаммм
Член од
12 февруари 2006
Мислења
4.920
Поени од реакции
942
Со Toyota нема промашај, мада се е ствар на вкус. Тука имаш доста избор (Mazda 3, Opel Astra, Ford Focus, Honda Civic (мој фаворит), Mitcubushi Lancer, Reno Megane, Citroen C4, Peugeot 308...) што и да земеш нема да згрешиш

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Аурис е топ избор.... Мада тука е и VW 5 за тие пари, треба да се размисли.

petar_joker

OLD ROCKER
Член од
5 септември 2007
Мислења
1.249
Поени од реакции
57
ОК, фала ви многу. Ќе се консултираме со уште некој, па ќе видиме што ќе бидит.

AtoM-AnT

Dexter
Член од
3 септември 2008
Мислења
4.530
Поени од реакции
583
Eve ti moj predlog,nemas problem za rezervni delovi,Evropska kola...

Член од
21 ноември 2008
Мислења
1.651
Поени од реакции
1.597
и јас како Бокле би ти го предложил Лансерот...таа кола едноставно си вреди за парите!-каде каде е поголемо од аурисот,и поубаво,и поново.....

kpbKENGUR

Devil's Advocate
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.132
Поени од реакции
201
уф, огромен избор имаш сине. тука е новото меганче, па гољф 6ка, па лансерот... и аурисот е топ, нема утка.

AtoM-AnT

Dexter
Член од
3 септември 2008
Мислења
4.530
Поени од реакции
583
Koga se kupuva nova kola najprvo treba da se raspitas dali ima ovlasten servis,dali ima rezervni delovi i po koja cena za da ne ja parkiras kolata pri prviot defekt?Koga se kupuva kola vo vrednost od 10.000 € treba da imas uste najmalce 5.000 € za defekti i slicni gluposti?Mnogu e lesno da zemes kredit i uplatis za kola,potoa sleduvaat problemite...:kesa:

kpbKENGUR

Devil's Advocate
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.132
Поени од реакции
201
Koga se kupuva nova kola najprvo treba da se raspitas dali ima ovlasten servis,dali ima rezervni delovi i po koja cena za da ne ja parkiras kolata pri prviot defekt?Koga se kupuva kola vo vrednost od 10.000 € treba da imas uste najmalce 5.000 € za defekti i slicni gluposti?Mnogu e lesno da zemes kredit i uplatis za kola,potoa sleduvaat problemite...:kesa:
цел рескект кон тебе, неќам да те навредам, ама поглупа работа во живот неам чуено.:uvo:
да купам нова кола, не ни размислувам за дефект едно 5 години, што ти е?!?!?!(освен сијаличка за штоп светла, фар напред и сл. потрошен материјал)
да купам кола од 10000 и да сум имал резерва 5000 за поправки :pos: :pos: лелелелаххахаехае ахехае хаехае ахеХАХАЕХЕАхеааХЕАхеа
извини, поздрав.

AtoM-AnT

Dexter
Член од
3 септември 2008
Мислења
4.530
Поени од реакции
583
цел рескект кон тебе, неќам да те навредам, ама поглупа работа во живот неам чуено.:uvo:
да купам нова кола, не ни размислувам за дефект едно 5 години, што ти е?!?!?!(освен сијаличка за штоп светла, фар напред и сл. потрошен материјал)
да купам кола од 10000 и да сум имал резерва 5000 за поправки :pos: :pos: лелелелаххахаехае ахехае хаехае ахеХАХАЕХЕАхеааХЕАхеа
извини, поздрав.
Eve za sto moze da ti trebaat parite:

So kartoni li ke gi lepis krilata ili so pari,sto pravime ako ti si vinoven i osiguranjeto ne ti plati?! :helou:

Kajgana Shop

На врв Bottom