- Член од
- 24 јули 2016
- Мислења
- 2.456
- Поени од реакции
- 4.009
A sta kazete da svi sve objavimo ovdje odjednom pa da odjebemo ovaj nacin skeniranja zauvijek pa da vidimo ko ce glumit frajere poslije
Nikoj nisto ne moze da zabrani, ako mislis deka treba da se objavi togas objaviA sta kazete da svi sve objavimo ovdje odjednom pa da odjebemo ovaj nacin skeniranja zauvijek pa da vidimo ko ce glumit frajere poslije
Pa ovo je pocetak nuklearnog objavljivanja.Ovo je prljava igra ali obit ce nam se svima u glavu kad tad.Sad dali oce neko glumit frajera ili neko planski to radi.LJudi su pokvareni ali doslovce,meni su ove igre jasne ja nista ne gubim,ali neko bi zbog ovog mogu nekom naletit na zub a vodi ka tome.Sjebat ce se web a nacet je vec jako,a kad se nekom pocinje rusit lagalni zivot taj ce posegnut i u dark web po pomoc a onda jadna li mu majka koga ce zahvatitNikoj nisto ne moze da zabrani, ako mislis deka treba da se objavi togas objavi. Toa bi bila nuklearka.
Nauciv da ne davam znacenje na toa koj sto objavuva. Mene ne mi igra nekakva uloga.
Ima mnogu vistina tuka.Pa ovo je pocetak nuklearnog objavljivanja.Ovo je prljava igra ali obit ce nam se svima u glavu kad tad.Sad dali oce neko glumit frajera ili neko planski to radi.LJudi su pokvareni ali doslovce,meni su ove igre jasne ja nista ne gubim,ali neko bi zbog ovog mogu nekom naletit na zub a vodi ka tome.Sjebat ce se web a nacet je vec jako,a kad se nekom pocinje rusit lagalni zivot taj ce posegnut i u dakr web po pomoc a onda jadna li mu majka koga ce zahvatit
Na serbianforum e daleku posredeno nego sto e tuka. Ti si clen tamu od 2012 i ne znaes sto i kade treba da se postavi? Sramota za tebe i se dodeka mislenjata se vo pogresna tema ke bidat izbrisani.Ne shvatam poentu vađenja listi iz MAC-a pa onda javnog objavljivanja. Likovi sa SF-a ovdje slikaju kanale i pričaju kako dijele liste. Na svom forumu obrišu post ako upozoriš na uništavanje listi, a dopuštaju sistematsko uništavanje. Ovdje još pametuju kako treba na PM slati, kao ne valja ovaj ili onaj...
Nemam ništa lično ni protiv koga, nisam član nijednog klana. Samo ne podnosim duple aršine.
Drug,Na serbianforum e daleku posredeno nego sto e tuka. Ti si clen tamu od 2012 i ne znaes sto i kade treba da se postavi? Sramota za tebe i se dodeka mislenjata se vo pogresna tema ke bidat izbrisani.
Jas sum toj so guma za brisenje:
Прегледај го приврзокот 215753
Ne samo tvoeto, tuku i sekoe mislenje sto ne e vo soodvetna tema e izbrisano.
Car siПрегледај го приврзокот 215462
Log in
the-best-company.forumotion.me
Автоматски споено мислење:
ako nekome nisam posalo listu potrudicu se u toku dana da posaljem
Darko LEGENDO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Na serbianforum e daleku posredeno nego sto e tuka. Ti si clen tamu od 2012 i ne znaes sto i kade treba da se postavi? Sramota za tebe i se dodeka mislenjata se vo pogresna tema ke bidat izbrisani.
Jas sum toj so guma za brisenje:
Прегледај го приврзокот 215753
Ne samo tvoeto, tuku i sekoe mislenje sto ne e vo soodvetna tema e izbrisano.
you say you can't get m3ulink line with mac checker? Because i am getting lines from this with my private script .samet.ahmed treba vam token - zakrpe ne funkcioniraju
uskoro će blokirati mac pa će program pretraživanja mac biti beskoristan
Već su blokirali web lokaciju http://m3ulink.com:6969/c/ i vjerovatno više.
Прегледај го приврзокот 215722