Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Imam eden seriozen problem so avtombilot,se raboti za korozija,t.e se ima napraveno supka na kolta koja e odozdola i ima radius od nekade 7-8 cm,ve molam za pomos i za sovet.Inace ke ubacam i sliki.za da se vidi podobro,i d anapravime edna analiza site zaedno,mislam analiza na problemot,t.e sto da se pravi.pozz
Brat a so boja ne moze li nestoКорозија викаш, дупка...
Лекот се знае, и е само еден:
Се сече местото целосно, околу дупката, значи на здрав лим.
Се крои ново парче лим и се заварува.
Се заштитува со пластобит, и готово.
Дрго решение нема, што друго и да се направи, џабе е, рѓата си дејствува и понатаму.
Ништо освен начинот кој ти го кажав, а боја можеш врз тоа да ставиш, ама ќе бараш од оној пластобит врз кој се фарба (сивиот, а не црниот)Brat a so boja ne moze li nesto
PLASTOBIT sto cudo e toa,neli bi bilo dobro cela kola odozdola da ja prekrijam so toa Plastobit
segaНишто освен начинот кој ти го кажав, а боја можеш врз тоа да ставиш, ама ќе бараш од оној пластобит врз кој се фарба (сивиот, а не црниот)
Веќе целата кола ти е заштитена од фабриката со тоа, не се секирај.
Дупката каде се наоѓа? Некаде околу задните тркала на поткрилата?
Сигурно не е во подот или напред...Вектра...
ke se rasprasam ke vidam,a za tie vo strumica dobri li se,mislam dali ke zavrsat rabota,da bide kvalitetna izrabotkata,a inace edna takva popravka kolku bi cinela otprilikaНе е тоа толку страшно, имам некои луѓе, прашај си ти и по Валандово, па е правиме муабет пак тука.
И, стој му на главата кога ќе го работи![]()