Da ,pretvori gi levojte vo evra,I bidejki kursot se menuva celo vreme stavi edno evro poveke za sigurno, i da si znaes ima mnogu cekajne so postite,jas cekav 15 dena
Fala na odgovor
Da ,pretvori gi levojte vo evra,I bidejki kursot se menuva celo vreme stavi edno evro poveke za sigurno, i da si znaes ima mnogu cekajne so postite,jas cekav 15 dena
Fala na odgovor
Ti mozis se,no bez tie podatoci nemozat da go najdat,ke ti gi zemet parite i ke ti pratet pismo deka ne go nasle.Decki da ve prasam, mojot pradedo ima sluzeno bugarska vojska no nikoj ne znae kade ima sluzeno, dali ke mozam samo so ime i prezime da gi prasam da go baraat vo veliko trnovo?
Provervi sekoj den,maximum za 2 meseci bi trebalo da dobies potpis,no so Jotova nikogas ne se znae.12xxx/2016..Na intervju bev 11.2017 a za potpis cekam od dekemvri 2018..otprilika za kolku vreme bi ocekuval rezultati..moze li da mi kazete,fala vi odnapred
Pa nema eden sluzbenik tamu,tvojot predmet e padnat kaj nekoj pomrzliv sluzbenik sto raboti pobavno.Zdravo, jas sum so intervju od 05.06.2018 procitav deka na nekoj kandifati im e smenet statusot so intervju od 07.2018 neli treba da odat po red nekoj da objasni ???
Sent from my SM-G975F using Tapatalk
Дали си преку родител?Zdravo, jas sum so intervju od 05.06.2018 procitav deka na nekoj kandifati im e smenet statusot so intervju od 07.2018 neli treba da odat po red nekoj da objasni ???
Sent from my SM-G975F using Tapatalk
Jas cekam 2 oktovri.Dali ima uste nekoj so ceka od oktomvri potpis 2014
Te molam da mi odgovoris uste na edno prasanje dali na edna uplatnica treba da se uplatat sumite za dokumentot i dostavata do doma ili oddelno i sto treba da se napise vo cel na doznaka na uplatnicata za na domasna adresa da stigne ne mi e bas jasno ili ke mi kazat mozebi vo bankata kade ke vrsam uplata zosto Sakam denes da uplakam poz Fala na odgovorDa ,pretvori gi levojte vo evra,I bidejki kursot se menuva celo vreme stavi edno evro poveke za sigurno, i da si znaes ima mnogu cekajne so postite,jas cekav 15 dena.
Pa ti rece deka si dobila odgovor od voen arhiv,ako si dobila togas na e mailot imas prikaceno resenie so broj i tvoe ime kade pise sto treba da pravis i na koja smetka kolku pari da uplatis,procitaj go dobro se e objasneto, trebalo do sega da im imas dadeno tvoja postenska adresa,ime i presime,ako nemas togas napisiimja vo mailot,cel na transakcijata e brojot na resenieto sto ti go ispratija so tvoeto ime i prezime, i site pari gi uplakas zaedno na edna uplatnica.Znaci procitajgo dobro resenieto sto ti go ispratija po e mail.Te molam da mi odgovoris uste na edno prasanje dali na edna uplatnica treba da se uplatat sumite za dokumentot i dostavata do doma ili oddelno i sto treba da se napise vo cel na doznaka na uplatnicata za na domasna adresa da stigne ne mi e bas jasno ili ke mi kazat mozebi vo bankata kade ke vrsam uplata zosto Sakam denes da uplakam poz Fala na odgovor
Da goPa ti rece deka si dobila odgovor od voen arhiv,ako si dobila togas na e mailot imas prikaceno resenie so broj i tvoe ime kade pise sto treba da pravis i na koja smetka kolku pari da uplatis,procitdaj go dobro se e objasneto, trebalo do sega da im imas dadeno tvoja postenska adresa,ime i presime,ako nemas togas napisiimja vo mailot,cel na transakcijata e brojot a resenieto sto ti go ispratija so tvoeto ime i prezime, i site pari gi uplakas zaedno na edna uplatnica.Znaci procitajgo dobro resenieto sto ti go ispratija po e mail.
Da go procitav ama nesto nemozev da razberam zatoa prasav inaku denes ke sredam se pa ke im pratam uplatnica pa da mi go pratat dokementot vo sekoj slucaj fala na odvoenoto vreme
071 239 202 Lazar MladenovZdravo decki dali moze nekoj da mi dade telefonski broj od klubot vo Strumica ?
Potrebno e da izvadam duplikat od dokumetot sto go izvadiv tamo. Vcera bev na intervju pomina mnogu lesno bez problemi samo sto mi pobaraa dopolnitelno da gi odnesam dokumentite sto gi dostaviv vo DABC.
Zavisi koga ja zemal potvrdata,po novo lazar dava po dva primeroka od potvrdite.Neznam mozebi i posrednicite tuka igraat uloga ,za da izvlecat nekoe evro plus????Pa dobro,ako Lazar od BKKS i drugite zdruzenija znaat deka sega ja baraat potvrdata i vo MP zosto vednas ne ja davaat vo dva primeroci,zosto site ne zaebavaat i ni pravat dupli trosoci.
Da bato vo Sofija bev na intervju.071 239 202 Lazar Mladenov
Dali beshe vo Sofija na intervju?
@Recitatorot ova mozebi ke ti koristi kako informacija shto ja barashe.
Автоматски споено мислење:
Zavisi koga ja zemal potvrdata,po novo lazar dava po dva primeroka od potvrdite.Neznam mozebi i posrednicite tuka igraat uloga ,za da izvlecat nekoe evro plus????
A i ako pobarash sam potvrda duplikat taa e besplatna,taka da povtorno ke kazam mozebi namerno im davaat po eden primerok,za potoa vtoriot da go naplatat,pa tuka posle pak izvodi ,prevodi koi mora da odat so potvrdata i tn.....