Факултет за Информатички Науки и Компјутерско Инженерство - ФИНКИ

• Креатор на темата Креатор на темата ASimov
  • Време на започнување Време на започнување
Луѓе да земам Напредно во трет , со оглед на тоа што имам Веројатност и Статистика , и што предмети вака можам да земам пошто некако тапа ми гледаат изборниве други што се.

Се исплати да запишам мастер на финки, или да гледам нешто настрана од .мк?

Луѓе да земам Напредно во трет , со оглед на тоа што имам Веројатност и Статистика , и што предмети вака можам да земам пошто некако тапа ми гледаат изборниве други што се.
Можеш да одбереш изборни и од другите смерови/години. Само види предуслов дали исполнуваш. Ако не исполнуваш некој услов, можеш и со молба да пробаш.

Може некој да ми објасни која е процедурата за поништување на оценка?

Dali e interesen smerot Softversko inzinerstvo i sto se uci vo nego i posle zavrsuvanje na fakulteto sto mozam da rabotam moze nekoj da mi pojasni

Moze nekoj da mi pusti materijali za vo prv semestar sto se uci za da znam dali sum za toa ili d abegam na nekoj drug fakultet

Што ќе прави другаров на работа кога ќе му пукне багови кодот, ќе им рече дајте ми туторијал или да си бегам.

Dali e interesen smerot Softversko inzinerstvo i sto se uci vo nego i posle zavrsuvanje na fakulteto sto mozam da rabotam moze nekoj da mi pojasni
Се учи за пошумување на атланскиот океан.

Со вакво прашање само во Кам на каса може да работиш и да го завршиш некако.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Sto ste tolku negaticni ubavi si prasav puste mi materijali jas ke si procenam dali sum za toa ili ne sum

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom