- Член од
- 18 јули 2018
- Мислења
- 1.068
- Поени од реакции
- 4.260
Плус што треба of пред Битола. Ама битно магистер има пред името.MYNICIPALITY![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Плус што треба of пред Битола. Ама битно магистер има пред името.MYNICIPALITY![]()
Зошто виза кога колку што знам не ни треба виза за Колумбија?
Знам дека не треба и кога пополнува на крај ти кажува дека не е потребна.Зошто виза кога колку што знам не ни треба виза за Колумбија?
Едит:
Од 1-ви август 2018 година виза за влез во Колумбија за македонски државјани за краткорочен престој не е потребна.
Не ни треба виза, веројатно стар е формуларов што си го постирал, гледаш и старото име е. Не верувам да измислува дека некој од МНР му кажал така и сосила да си прави беља.
Па затоа нема епилог.Нели вемерофско е судството?
Јас мислам дека веќе се договорија Зајко и Мицко, може ни Катица нема курбан да иде. Бомбите магично престанаа, ништо од протестите, обвинителство си тактизира народ кратко памети и така...Заев е готов, минато е, упрпан е до коски, исплашен е и гарант деновиве оди по бајачки и гатачки бидејќи има ноќни мори и уплав има фатено кутриот ни наш мил премиер ... после најавата од пред некој ден за ''жeстока" и "пеколна" есен во која депеменеето-мицково ќе ги помрднеле троа малку задниците им дебели од белиот им царЦки дворец и ќе праеле протести, блокади и маршеви како оние лани ви текнуе кои ги правеа у пи4ку си матер по Прдејци, Свирипичино, Кривогаштани и Мариово додека во истиот момент во собранието во Скопје се менуваше уставното име на државава !
Абе овде во оваа држава човек веќе не знае кои се помрднати дали тајфата Заева која е на власт или пак оваа опозиција која е неверојатно бедна, анемична и апатична ... јас би рекол дека и двете опции бајаги ја оплескале работата т.е. ги изгубиле компасите и незнаат веќе што прават и на кај тераат !
Јас мислам дека веќе се договорија Зајко и Мицко, може ни Катица нема курбан да иде. Бомбите магично престанаа, ништо од протестите, обвинителство си тактизира народ кратко памети и така...
Тоа е тој Костадинов/Павле и Васиљ муабетЗатоа и Мицко во Будим и Пешта беше пред некое време,на советување кај Груевски во замокот .
Тоа е тој Костадинов/Павле и Васиљ муабет![]()