Nazalost, ovo je postalo sve samo ne uzivancija.hahaha uživam na ovom forumu ,više ne treba ni crow da ga malo zatalasa,![]()
To sto te pcuel posle ovoa "Ni vlastitog oca bise ne poznas! " znaci u efekt na bes.Koj ne bi taka reagiral.
moze li lista domacih kanala .....unapred hvalaPozz, oko 10 tak listi za podjeliti... Javite se na pm...
Pozz za sviju i ugodan vikend!
Mogo jos vise da mu se uvuces u supak, viri ti glava, Retardu smrdljiviTo sto te pcuel posle ovoa "Ni vlastitog oca bise ne poznas! " znaci u efekt na bes.Koj ne bi taka reagiral.
A sto te narekol nacionalisticka svinja mu davam za pravo.
Posle onakvite postovi kade sto gi ispluka i navredi site clenovi od exyu prostori nacionalno imas uste lice da visis na forumot i od istite baras listi
Retardiran ako ne ti se svidja forumot facaj patot imas dovolno drugi forumi.
Marko Cepenkov ubavo ja zapocna rabotava samo vide so kakvi psihopati ima rabota i se otkazal po se izgleda.
Komsije su na aparatima, nevole kad neko ima veze sa Hrvatima a uspjesan je, to ih boli vise nego Srestvo za bekstvoIDEMO U CETVRTU RUNDU TU JE KNOCK DOWN![]()
Nazalost, ovo je postalo sve samo ne uzivancija.
Pravilima SVIH foruma je izricito zabranjeno vrijedjanje drugih clanova po bilo kom osnovu, nema veze ko si i sta si. Zamolio sam moderatora da me makne od ovuda, nema ovo vise smisla, jbg.![]()
kakve veze ima reklamiranje sa svom ovom pricom ,ako reklamiram i sa podijeljenih ,na hiljade listi ovdje valjda imam pravo na to , a sta je sa oni svjetlecim flashing serbian forum,tad nisi reagirao kad su tvoji moderatori postavlaji ovdje zar to nisu dupli standardi i koliko znam Tito nije bi nacionalista nego se borio za bratstvo i jedinstvo kad je igrala juga tad smo svi navijali za nju ulice su bile prazne ili si to zaboravio ,kad je pocela ruzna prica onjemu samo sam reagirao i sto to uvlacis u ovu pricuOvo na sve liči samo na ono što bi trebalo ne. Prije par dana se vodila diskusija (ma da je diskusija pa ok nego je krajnji primitivizam) o Titu, ustašama i ostalim avetima prošlosti. Tad je trebala administracija sasjeći u korjenu takve priče. Ljudi ako vam je lepše na nekom drugom forumu idite tamo, ostavite ove ljude na miru. To stalno pozivanje negdje drugdje i reklamiranje je poprilično bijedno. Ovde sam par godina i nikad ne napišem gdje sam neki VIP a kamoli da reklamiram. Tamo negdje gdje sam ja VIP ima 50-60 ljudi svih nacionalnosti i ovakve diskusije nikad nisu vođene i neće biti. Svima želim ugodno popodne.