- Член од
- 11 септември 2018
- Мислења
- 94
- Поени од реакции
- 15
Bravo tako se radi sta bi skenirao kad to mogu drugi za tebe i ti si pravi kralj iptv listi nek podanici salju i skeniraju hahah,pa to ja stalno govorim nije kralj koji dijeli liste on je sluga pojedincima koji na terasi pijuckaju kavicu i napisu supce salji nesto a ovaj jedva ceka da posalje hahahaahha jebemti sad znamo razliku,sad cu i ja napravit nalog i samo trazit ma ima da ga hvalim kad pisem sa jednom rukom a sa drugom cu drzat prst u zraku heheheeh.Cista petica za tebeI ja bi da se zahvalim grupi od od 50-60 ljudišta poželim oni pošalju.
moze jedna menii to jos sa
"max_online":"100000" extra fluss
Автоматски споено мислење:
moze
znas da nista ni si spodelio ]
i to jos sa
"max_online":"100000" extra fluss
Автоматски споено мислење:
moze
moze nordicposlato
Moze ako nudis ;-)moze nordic
E pa za to treba postojati međusobno uvažavanje i poštovanje. Kad jednom prodaš obraz teško ga je vratiti, uostalom ti to najbolje znaš. Tako da ti priča pada u vodu, hvale te dok daješ a koliko te cijene to je već pitanje.Bravo tako se radi sta bi skenirao kad to mogu drugi za tebe i ti si pravi kralj iptv listi nek podanici salju i skeniraju hahah,pa to ja stalno govorim nije kralj koji dijeli liste on je sluga pojedincima koji na terasi pijuckaju kavicu i napisu supce salji nesto a ovaj jedva ceka da posalje hahahaahha jebemti sad znamo razliku,sad cu i ja napravit nalog i samo trazit ma ima da ga hvalim kad pisem sa jednom rukom a sa drugom cu drzat prst u zraku heheheeh.Cista petica za tebe
Jel mogu slike iz sp-a? ;-)A ovaj nordic, dajte te slike - dokaz da radi u vlc lista sa jednom konekcijom.