Nikako ako prethodno ne instaliras Bluestacks ili neki drugi android emulator. Ima smisla ako imas barem 4-jezgreni proc i min. 4Gb rama. Ili instaliraj Yasem, stb emulator za windowse, ali nije bas nesto.Pozdrav zna li neko kako instalirati stb emulator na vindovs 7 32 bit
Poslano sa mog SM-G955F koristeći Tapatalk
Svako ima pravo da misli sta hoce ali pojedincima bi bilo bolje da ne izrazavaju svoje jer cim otvore usta zagade okolinu. Ovo je tema IPTV i bar po meni ovakva "misljenja" nisu za ovaj dio foruma. Ne zelim da se mjesam administraciji u posao ali ne bi bilo lose da neko od vas reaguje.Necu ti razlagati puno u svezi Šepavca, ali stvar je jasna ko dan. Makedonce ja drzo dalje od Bugara iako ste braca, Bosnjacima je dao vjeru i naciju, Slovence nije smio dirati radi zapada, Crnogorce ja stavio pod srbsku kapu, Madzare u vojvodinu odvojio od brace, Kosovare ostavio da srbi lijece svoje frustracije na njima a Hrvate ubijo i klao po cijelome svijetu. Vi ga volite nitko vam ne brani, al ja to Govno od Sepavca ne podnosim, previse mije boli nanio njegov udbaski i kolacki sustav, a sto se tice ustasa i cetnika niti me interesuju niti zanimaju, samo sto vi na svakoga upirete prstom zato sto Sepavca ne voli. Mozete pisati sta hocete al ja ostajem pri svome stavu. Hvala Bogu da nema te umjetne tvorevine i nece nikada vise biti a tih nostalgicara ce vrlo brzo nestati. Vama pozz i postovanje. Krenite u napad!
Svaka cast ilince bas tako je kako si napisao!Necu ti razlagati puno u svezi Šepavca, ali stvar je jasna ko dan. Makedonce ja drzo dalje od Bugara iako ste braca, Bosnjacima je dao vjeru i naciju, Slovence nije smio dirati radi zapada, Crnogorce ja stavio pod srbsku kapu, Madzare u vojvodinu odvojio od brace, Kosovare ostavio da srbi lijece svoje frustracije na njima a Hrvate ubijo i klao po cijelome svijetu. Vi ga volite nitko vam ne brani, al ja to Govno od Sepavca ne podnosim, previse mije boli nanio njegov udbaski i kolacki sustav, a sto se tice ustasa i cetnika niti me interesuju niti zanimaju, samo sto vi na svakoga upirete prstom zato sto Sepavca ne voli. Mozete pisati sta hocete al ja ostajem pri svome stavu. Hvala Bogu da nema te umjetne tvorevine i nece nikada vise biti a tih nostalgicara ce vrlo brzo nestati. Vama pozz i postovanje. Krenite u napad!
Instaliraj kodi i tamo mozes ubacit isto sto i u stbeemu, a radit ce daleko brze.Pozdrav zna li neko kako instalirati stb emulator na vindovs 7 32 bit
Poslano sa mog SM-G955F koristeći Tapatalk