Necu ti razlagati puno u svezi Šepavca, ali stvar je jasna ko dan. Makedonce ja drzo dalje od Bugara iako ste braca, Bosnjacima je dao vjeru i naciju, Slovence nije smio dirati radi zapada, Crnogorce ja stavio pod srbsku kapu, Madzare u vojvodinu odvojio od brace, Kosovare ostavio da srbi lijece svoje frustracije na njima a Hrvate ubijo i klao po cijelome svijetu. Vi ga volite nitko vam ne brani, al ja to Govno od Sepavca ne podnosim, previse mije boli nanio njegov udbaski i kolacki sustav, a sto se tice ustasa i cetnika niti me interesuju niti zanimaju, samo sto vi na svakoga upirete prstom zato sto Sepavca ne voli. Mozete pisati sta hocete al ja ostajem pri svome stavu. Hvala Bogu da nema te umjetne tvorevine i nece nikada vise biti a tih nostalgicara ce vrlo brzo nestati. Vama pozz i postovanje. Krenite u napad!Kako kazes demokracija.To znaci pre svega postivati volju vecine.Samo u debatnim politickim krugovima se pozivaju na tu demokraciju i parlamentarizam kako bi iskazali svoje misljenje.Ovo drug nije politicko-debatni klub.I zbog toga sam ti skrenuo paznju ako si demokrata da imas sens za volju vecine.Ne zbog drugog, nego zbog same harmonije ovde na forumu.Ne razumem zasto moras ti i onaj tvoj istomisljnik na svaku pozitivnu konotaciju vezanu za exyu uvek da das negativan kontra komentar.Ako ste drugovi onda trebate se sudrzati od bilo kakve negativnosti.
Znaci u demokratskom ambijentu uvek treba negovati pozitivne stvari i misljenja i suzdrzavati se negativnih komentara koliko je to god moguce.Hvali se ti hrvatskih uspeha u sportu, ekonomiji kulturi.....i budi ponosan na njih i slobodno ih prenesi ovde.Ja cu te uvek podrazati i podelicu tu radost sa tobom.U to ime, Bog.
Kada sam ja rekao da se tema zatvori davno hehehe al dzabaaaaaa bitno slike objavljivati i pametovati zasto ovaj onaj ovaki onaki a pojma vecina nema o cemu pametujuJa mislim da je vrijeme da se ova tema zatvori zauvijek jer to forumu ne treba da ima otpad temu gdje pojedinci lijece svoje frustracije-Dok ne glumite kraljeve igrate te se sa povjescu.
Ja mislim da ste vi zreli da svaki ode svojoj mami doma ,ljubavnici ili da se vrati zeni jer ovdje se nezna ko je lud a ko normalan vise.Jer ova tema i sluzi da pojedinci lijece svoje nerve da ih neko hvali il da nekog zajebu,a u biti su zivotni gubitnici i to prve klase.
I ja nikoga ne vredjam kako ti kazes, e vidis idiote, kad se tebi kaze nesto sto narvno nema veze sa istinom ti smijes da vrijedas, a kad ja kazem nesto u vezi te smrdlnive juge, tad sam ja idiot, sramota za tebe a bas sam te smatro kulturnim covekom, doduse imas puno prepisanih citata od ucenih ljudi al tvoja stvar, a ako se meni namece, fasizam, ili bilo sta drugo sto ti izmislis, ni meni nije tad mjesto tu. Pozz!Znas sta ja sam jako kulturan covek i nikad nikoga ne vredjam.Al,i ti idiote jedan, da meni inputiras bugarske korene, to pricaj svojoj mami ili tati.Mnogo sta bi ti ja kazao i pokazao da si mi ovo izrekao u realnom zivotu.Mislim da bi ti to slovo "B" bilo zadnje sto si izgovorio.Nemoj se mesati u makeddonske poslove kad ne razumes stvari.Dosta je mene tih koji pricaju da su Makedonci sve samo ne Makedonci.Ti si jedna obicna fasisticka budala koju treba pod hitno otstraniti sa foruma.U znak protesta od danas dobrovoljno se pasivbiziram sve dok ti budes clan ovde.Taj tvoj recnik ko je sepav, ko se krio za vreme drugog svetskog rata kao mis su koristili samo nacisticke i fasisticke svinje.Ja sa takvima ne zelim imati nikakav kontakt.Svima ostalima izvinjavam se zbog ostrih tonova u mom komentaru i nadam se da ce te me razumeti.Zelim vam svako dobro.