Cestito i se najdobroSite da si docekate si go podignav drzavjanstvoto
Cestito i se najdobroSite da si docekate si go podignav drzavjanstvoto
Pa Lazar od BKKS kaza za potvrdite,i od iskustvo sto sledime ovde na forumov,vo Bugarija e ludnica,site razlicno si go tolkuvaat zakonot i barem oficijalno da kazeja da se nosat odnovo potvrdite,tie bez da izvestat samo si odbivaat ako ne odnesis,posrednicite bas im e gajle poveketo velat netreba da se nosat povtorno,ludnica.Ги отепаа од лажење луѓето. Кај измислија тоа дека уште еднаш да се носат документите. Кој тоа го кажал. Преваранти еден куп.
Бах, кршете глава, несреќници. Не ми беше гајле ни вчера дали ќе поверувате, не ми е гајле ни денес. На крајот, ова е шведска маса на информации. Што сакаш - јадеш, што неќеш - одминуваш. Секој со својот ум.Ги отепаа од лажење луѓето. Кај измислија тоа дека уште еднаш да се носат документите. Кој тоа го кажал. Преваранти еден куп.
Не се замарај да објаснуваш и да убедуваш некого ,кој што НЕ САКА ДА СВАТИ!!!!Pa Lazar od BKKS kaza za potvrdite,i od iskustvo sto sledime ovde na forumov,vo Bugarija e ludnica,site razlicno si go tolkuvaat zakonot i barem oficijalno da kazeja da se nosat odnovo potvrdite,tie bez da izvestat samo si odbivaat ako ne odnesis,posrednicite bas im e gajle poveketo velat netreba da se nosat povtorno,ludnica.
Пале Те сакамНе се замарај да објаснуваш и да убедуваш некого ,кој што НЕ САКА ДА СВАТИ!!!!
Најлесно е да плукаш по некого без аргументи....
Нема везе ,јас таа особа што плука по мене ја имамм на игнор ставено ,и веќе неколку пати се докажа дека не е во право со она што го ТРУЕ овде !!!!
Еве @Jenny111 е баш пример за тоа.Несакаше да послуша добронамерен совет од Нас повторно да носи документи,и ја одбија од советот.
Така да времето ќе покаже за тие што несакаат да прифатат.
Ок тоа е Ваше право ,но не плукајте по членовите на форумот кои од искуството стекнато овде споделуваат корисни инпформации чисто само за да помогнат.
Секој со свое право и среќа!!!
Спреми си одјавен пост за денот кога ќе добиеш потпис. Нека изгледа вака некако:Не се замарај да објаснуваш и да убедуваш некого ,кој што НЕ САКА ДА СВАТИ!!!!
Најлесно е да плукаш по некого без аргументи....
Нема везе ,јас таа особа што плука по мене ја имамм на игнор ставено ,и веќе неколку пати се докажа дека не е во право со она што го ТРУЕ овде !!!!
Еве @Jenny111 е баш пример за тоа.Несакаше да послуша добронамерен совет од Нас повторно да носи документи,и ја одбија од советот.
Така да времето ќе покаже за тие што несакаат да прифатат.
Ок тоа е Ваше право ,но не плукајте по членовите на форумот кои од искуството стекнато овде споделуваат корисни инпформации чисто само за да помогнат.
Секој со свое право и среќа!!!
Zdravo sakam da prasam nesto dali nekoj ima kontakt od e-mail kade da se obratam direktno vo Sofija vo Ministerstvoto za pravosudie bidejki nesto ne mi e jasno so postapkava.
Vo 2016 posle intervjuto mi dadoa PIn i KOD da ja proveruvam postapkata i do deneska mi pisuva "Молбата ви е разгледана от С'вета по гражданство с положително становиште Предстои издаването на указ на Вицепрезидента на Република Б'лгарија "
Arno ama slucajno se javiv vo ambasada tuka da prasam do kade e postapkata mi davaat nov PIN i Kod i koga ke go ukucam mi pisuva "С'вет'т по гражданство не е уважил молбата К'м момента на разглеждане на молбата лицето не е представило свидетелство за с'димост от Албанија, в което да е посочено, че се издава за целите по производството по б'лгарско гражданство, с'гласно чл. 4, т. 3 от Наредба № 1 от 19 февруари 1999 г. за прилагане на глава пета от ЗБГ"???????? kakva boze Albanija
Dali nekoj imal vakvo iskustvo i sto da prevzemam kade da se obratam dali imate kontakt e-mail od nekoe lice od Pravosudie.
CestitoHahaja KONECNO DA SE POFALAM JAS I SOPRUGATA DOBIVME POTPIS. DENES POTPIS VCERA NEMASE NISTO.
Автоматски споено мислење:
Inaku intervju maj 2014, polozitelno od September 2018, denes potpisan ukaz.
Od koga si na polozhitelno septemvri poshto pisha, od ovaa godina ili od lani? Jas sum od 2014-ta od lani so se cheka na potpis od Jotova, i ushte ne mi e potpishano, istiot status 1 godina mi stoi...Uste nema kaj mene.jad sum na polozitelno od 25 septemvri.ako mi potpisa objavuvam odma.pozdrav do site od 2014
Cestito,so zdravje da si go sluzite!Hahaja KONECNO DA SE POFALAM JAS I SOPRUGATA DOBIVME POTPIS. DENES POTPIS VCERA NEMASE NISTO.
Ajde da ti se vrati sto pobrgu, odamna sme zaedno na forumov, da dobijat site asapCestito
Fala drugar, da ti se vraka sto e mozno pobrguCestito,so zdravje da si go sluzite!
Kako moze dae od septemvri ovaa godina koga se uste e avgust kaj i dae ke ti potpisat mesecov vo zavisno so kakvi dokumenti si.Od koga si na polozhitelno septemvri poshto pisha, od ovaa godina ili od lani? Jas sum od 2014-ta od lani so se cheka na potpis od Jotova, i ushte ne mi e potpishano, istiot status 1 godina mi stoi...
I jas sum na polozitelno od 25 sep cekam uste .pozzCestito