- Член од
- 20 јануари 2009
- Мислења
- 656
- Поени од реакции
- 539
Ima imaIma li uste sto cekat potpis od septemvri i li oktomvri za potpis.
Ima imaIma li uste sto cekat potpis od septemvri i li oktomvri za potpis.
Vo tekov na mesecov sigurno ke dobies odgovor dali imas potpisan ukaz ili otkas (nedaj boze) so kakvi dokumenti si?Од 11.14 2017 бев на интервју,од ноември 2018 чекам за потпис од вице..за колку време отприлика треба да очекувам резултати
Na site ni e preku glava, daj si posledna fora do n.g bi trebalo da zavrsat mnogu ukaziOd 1vi oktomvi cekam so bugarski dokumenti od baba sekoj den provervam po 10 pati I preku kuro mi e veke neka kazat ednas otkaz ili potpisan ukaz mi izleze niz nos pasosot
Jas zedov pasos samo so potvrda od Arhivot vo Veliko Trnovo od dedo mi deka bil Bg vojnik, tocno pred edna godina dobiv drzavjanstvo, ne nosev nikakvi drugo dokumenti nitu bev na dopolnitelni proverki, poupatenite clenovi ovde na forumot moze da kazat ama mislam deka i povrda da odneses pokraj voena kniska nema da bide problemI'ma li sansi po vase mislenje da dobijam drzavjanstvo so dokument od dedo so sluzel vojska vo bug so potvrda od zdruzenie I plus dokument od vujko Sakam pak da podnesam ili da ne gubam vreme I pari dobri li se dokazite ili ne vase mislenje
Od vujko podnesov posle dostaviv od pradedoVo tekov na mesecov sigurno ke dobies odgovor dali imas potpisan ukaz ili otkas (nedaj boze) so kakvi dokumenti si?
Брат ми добил пред 10 и повеќе годиниImase I takvi pred nekolku nedeli,niv gi redat najcesto na proverka od viceprezidentot i sigurno proveruvaat vrz osnova na sto brat ti dobil drzavjanstvo
jas sum na polozitelno od kraj na septemvri ili pocetok na oktomvri so prepiska 92xx/2017 i molba 88xx/2016 i kako so gledam mene me skoknaa od 9000 prepiska na 11000 otidoaIma li uste sto cekat potpis od septemvri i li oktomvri za potpis.
vo to vreme sigurno dobil samo so deklaracija notarski zaverena no sega se bara + dokaz za bugarsko poteklo po prava linija od pradedo/prababa se do aplikantot, zato odnesi i potvrda od zdruzenie ne gubis nisto.Брат ми добил пред 10 и повеќе години
Imase email im pisis i ti odgovaret sto treba da im ispratis treba da znajs od koja do koja godina sluzel,koj polk bil, koj region sluzel vojska taka neso bese, pa tie tamo ke go pobaraat i ke ti pratat smetka da im uplatis pari, jas nemam vajgano neka ti odgovorit nekoj drug od clenovive sho kako podetalno.Sakam da izvadam orginal dokument od Veliko Trnovo deka pradedo mi sluzel vojska pa Dali nekoj znae da mi kaze Dali treba licno da se odi ili moze nekoj drug da go izvadi dokumentot.
Vujko mi koga vadese pred tri godini trebalo licno mu kazaleImase email im pisis i ti odgovaret sto treba da im ispratis treba da znajs od koja do koja godina sluzel,koj polk bil, koj region sluzel vojska taka neso bese, pa tie tamo ke go pobaraat i ke ti pratat smetka da im uplatis pari, jas nemam vajgano neka ti odgovorit nekoj drug od clenovive sho kako podetalno.
Da ima druze 2014 oktomvriIma li uste sto cekat potpis od septemvri i li oktomvri za potpis.
spokojno kaj se brzasOd 1vi oktomvi cekam so bugarski dokumenti od baba sekoj den provervam po 10 pati I preku kuro mi e veke neka kazat ednas otkaz ili potpisan ukaz mi izleze niz nos pasosot
Сигурно чекас потпис од октомври 2014 или тпгаш беше на интервју?Da ima druze 2014 oktomvri