полесно е така италјански не многу познат весник, ако ги дават на наши портали ,порталот треба да одговара од каде му се снимкитеИ јас се прашував од каде на каде интерес за РСМ од италијански медиуми
Све си мислам е пејбек за на Рашко испадот
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
полесно е така италјански не многу познат весник, ако ги дават на наши портали ,порталот треба да одговара од каде му се снимкитеИ јас се прашував од каде на каде интерес за РСМ од италијански медиуми
Можно е, ако е албиното и неговите глупости во прашање, тогаш не е опасно, само да не е нешто друго покрупно!И јас се прашував од каде на каде интерес за РСМ од италијански медиуми
Овој Георгиевски изгледа се швалерише со Нефи,гледам многу ми го брани![]()
ма што збориш, па речено е дека сите аудио и видео материјали се предадени на ЕУпољот и тоа уште пред повеќе месеци.полесно е така италјански не многу познат весник, ако ги дават на наши портали ,порталот треба да одговара од каде му се снимките
Орце си е по кратки зашто било сончево и 17 степени тој ден. Тој си е датумот.
Nebanjat zhabar, so 2 fakulteta.Сега демек весников бил вмровски
![]()
ИТАЛИЈАНСКИОТ „ЛА ВЕРИТА“ ОБЈАВУВА ЗА МАКЕДОНИЈА УШТЕ ОД ДЕСОРОСОИЗАЦИЈАТА НА ГРУЕВСКИ - Сакам Да Кажам
Италијанскиот десничарски весник „Ла Верита“, кој денеска објави видео и дел од разговорот како Бојан Јовановски-Боки 13 и Зоран Милевски-Кичеец […]sdk.mk
Не бе дечки, не е битна афилијацијата, пошто и вие не сте независни. Битно е дали информацијата е вистинита и дали се совпаѓа со реалните случувања
Дали Врховен го ослободи? Дали СЈО ја запре истрагата? Дали му беше вратен пасошот?
Ако одговорот на горните прашања е ДА, гејм овер