Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ако не милум силумАбе не било рекет тоа, така Зајко ги враќал украдените пари од лоповите, он ни вети дека ќе ги врати милионите...![]()
Abe, lepeno secenoПрашања кои ме мачат: ај што е Орце бос и по кратки ракави, ама толку ли се раззеленети дрвјата во февруари?
која улица е ова на водноНе се сите зимзелени. Погледни на 1:30 лево, дрвото не е зимзелено.
А тие пари на Орце земени од здравјето на луѓето.Боки е модерен Робин Худ - земаше од Орце и компанија даваше по сиромаштијава.
Не се сите зимзелени. Погледни на 1:30 лево, дрвото не е зимзелено.
Украдени, не земени.А тие пари на Орце земени од здравјето на луѓето.
Добро гледаш.Прашања кои ме мачат: ај што е Орце бос и по кратки ракави, ама толку ли се раззеленети дрвјата во февруари?
И јас се прашував од каде на каде интерес за РСМ од италијански медиумиДобро гледаш.
Точно, видеото е монтирано за што се говори и во самото видео, монтирано од две видеа. (користи гугл сепак ке добиеш некаква претстава за што говори)
Во видеото се спомнуваат повеќе датуми пред 20 февруари па и 4 март итн.
Според мене видеото е од крајот на 2018 (оној дел каде се гледат лисја на дрвјата), што значи дека операцијата “Рекет Северџистан“ е од самиот почеток на инсталирање на овие копитари. И сосема е нормално вака да се однесува квислиншка власт во окупирана држава, не гледам причини некој да се исчудува!
Многу поважно е зошто медиум од Италија ги објавува овие материјали, кој и каде е интересот на Италија, сигурно не е затоа што многу ја сака Македонија, затоа што и пред да се објават овие материјали јавна тајна е што и како се работи во Северџистан, како што е јасно и дека целата парламентарна опозиција е вплеткана во валканите игри на првата постава квислинзи.
Што разумен човек да очекува кога еден поранешен парламентарец г-дин. Павле Кокаиновски јавно признава дека користи опијати, а знаеме дека тоа копито гласаше да се смени името Македонија и на таква инфо поголем дел од членовите на овој форум говорат дека е тешко да се врати името, наркос им наметнува име а тие велат тешко да се исправи таа неправда, нека ни е Бог на помош со ......
Прегледај го приврзокот 214533
вакви капацитети тешко до правда и вистина!
Токму такаЗаебавајте се.... За година дена, судскиот процес ќе заврши со ослободителна за Јанева поради немање докази а Боки и компанија 4год затвор во кој ќе се пресмета и времето поминато во притвор. И ќе излезат за 2 год. поради добро поведение.