Ви треба драјвер? Побарајте тука.

• Креатор на темата Креатор на темата MkForces
  • Време на започнување Време на започнување
Druze ako mozes podetalno da objasnis otkako ke ja simnes alatkata kako se koristi. Ja simnav najgolemata (full pack) i koga otvaram vaka mi izleguva:

Прегледај го приврзокот 116852

Мораш да имаш алатка како што е DAEMON Tools и да ја отвориш датотеката со нејзе.

2emzfhl.jpg

листа на такви алатки беспалтни

https://www.raymond.cc/blog/10-free-software-to-mount-cd-or-dvd-iso-image-file-as-virtual-drives/

Лаптопот е emachines e510.
Колку што згуглав, оваа компанија е изгледа купена од Acer.
На официјалната страна на emachines го нема моделот на овој лаптоп па затоа ги симнав драјверите за emachines e520 (пробав и со serial number да барам, не даваше).
Сите драјвери работат освен за мрежа. Кога го инсталирам вика "Please shutdown and plug Realtek PCIE card to complete installation." Најверојатно е погрешен драјвер.

Now what?

Лаптопот е emachines e510.
Колку што згуглав, оваа компанија е изгледа купена од Acer.
На официјалната страна на emachines го нема моделот на овој лаптоп па затоа ги симнав драјверите за emachines e520 (пробав и со serial number да барам, не даваше).
Сите драјвери работат освен за мрежа. Кога го инсталирам вика "Please shutdown and plug Realtek PCIE card to complete installation." Најверојатно е погрешен драјвер.

Now what?
мрежната на е510 е broadcom, не realtek. драјвери може да симниш од тука https://www.broadcom.com/support/ethernet_nic/downloaddrivers.php

Деновиве си чачкав низ интернет, и најдов една интересна ствар... Universal xp driver pack cd ... Тоа претставува цд - збирка со повеќе од 25000 драјвери за компјутерските компоненти.
Го симнав цд-то, ( Иако е поголемо од класично цд ) , и на сите компјутери каде што го испробав беше топ !
Значи, кога немате некој драјвер за компјутерот, а ви е мака да чачкате по интернети и слично, или ви е здосадено од менување на цедиња ( едно за графичка, друго за звучна, итн... ) само го ставате ова цд, и преку device manager на уредот кој windows не го препознава му правите апдејт на драјверот, и самиот компјутер ќе си го земи соодветниот драјвер од цд-то со драјвери....

Многу корисна работа, вреди да се проба....
Download Torrent Тука

http://prntscr.com/76oslo - ќе може некој друг даунлоад линк :)

Ми треба драјвер за delux dlv-b503 камера, фала однапред.

Деновиве си чачкав низ интернет, и најдов една интересна ствар... Universal xp driver pack cd ... Тоа претставува цд - збирка со повеќе од 25000 драјвери за компјутерските компоненти.
Го симнав цд-то, ( Иако е поголемо од класично цд ) , и на сите компјутери каде што го испробав беше топ !
Значи, кога немате некој драјвер за компјутерот, а ви е мака да чачкате по интернети и слично, или ви е здосадено од менување на цедиња ( едно за графичка, друго за звучна, итн... ) само го ставате ова цд, и преку device manager на уредот кој windows не го препознава му правите апдејт на драјверот, и самиот компјутер ќе си го земи соодветниот драјвер од цд-то со драјвери....

Многу корисна работа, вреди да се проба....
Download Torrent Тука

Братко ако може апдејт на торентот да направиш :)
http://prntscr.com/7sqjpy

Потребен ми е драјвер за acer aspire v5-561 за оперативен windows 7 64
безжична мрежа модел qualcomm atheros ar5bwb222
ПОМОШ немам опција со мрежен кабел потребно ми е со усб да го префрлам драјверот

Здраво, ми треба драјвер за мрежна за лап топ Асус x510uf-ej 126.
Сите од официјалната страна ги спуштив, никако неќи да тргни мрежната и ви фи-то...

Здраво, имам лап-топ HP 250 G6 кој си функционираше ама беше спор со виндоус 10.
Му инсталирав виндоус 7, и се јави проблем нема драјвери ни за етернет адаптери, нити за усб, а цдром нема...

Чаре?

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk

Здраво, имам лап-топ HP 250 G6 кој си функционираше ама беше спор со виндоус 10.
Му инсталирав виндоус 7, и се јави проблем нема драјвери ни за етернет адаптери, нити за усб, а цдром нема...

Чаре?

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
сигурно има драјвер ама ако на официјалната страна за тој модел нема драјвери за win7 ќе треба сите сам да ги бараш

сигурно има драјвер ама ако на официјалната страна за тој модел нема драјвери за win7 ќе треба сите сам да ги бараш
И никаде нема да ги најде пошто не постојат за Win 7. Тој лаптоп си е правен за 10ка и тоа е тоа.

П.С.
CPU. Intel Core i5, 128GB SSD, RAM 8GB DDR4. Грев е и пред господа win7 да ставиш.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom