Prvo kazi so kakvi dokumenti si za da znaeme dali treba dopolnitelniPosrednikot mi veli deka nemalo potreba da dostavam dop.dokumenti (Ruse od Kratovo-dali ina nekoj koj odi so nego postapka
Prvo kazi so kakvi dokumenti si za da znaeme dali treba dopolnitelniPosrednikot mi veli deka nemalo potreba da dostavam dop.dokumenti (Ruse od Kratovo-dali ina nekoj koj odi so nego postapka
Neso za nas 99**/16 nemat niso ?eve veke us malku 2 godini za potpisНекој да ми објасни по кој ред одат? 10***/2016 добил потпис, а пред ова бројче чекаме еден куп.
Ako ne ti se brza Sam si teraj ne e komplicirano koj ti e posrednik mnogu pari baraLugje ajde molam za sovet, situacijava r sledna: Ukazot e izlezen, e sega posrednikov me kontaktira i za da ja “dovrshi” procedurava bara 200€ vo kesh za nego, plus 210€ posledni troshkovi okolu pasoshot (administrativni raboti) i edno moe odenje vo Sofija (40€), ili vkupno 450 evra. Dali se isplti da mu gi davam ovie pari ili da si ja zavrsham rabotava sam na kraj?
P.S. Ne mi se brza da go zemam psoshot.
A prethodno mu davase pari?Lugje ajde molam za sovet, situacijava r sledna: Ukazot e izlezen, e sega posrednikov me kontaktira i za da ja “dovrshi” procedurava bara 200€ vo kesh za nego, plus 210€ posledni troshkovi okolu pasoshot (administrativni raboti) i edno moe odenje vo Sofija (40€), ili vkupno 450 evra. Dali se isplti da mu gi davam ovie pari ili da si ja zavrsham rabotava sam na kraj?
P.S. Ne mi se brza da go zemam psoshot.
Ne bi sakal da go lustriram,Ako ne ti se brza Sam si teraj ne e komplicirano koj ti e posrednik mnogu pari bara
200€ na raka, plus za administrativni troshkovi, sevkupno dosega imam vlozheno okolu 500-550€A prethodno mu davase pari?
Haha te ogolil drugar celata procedura i so se podignati pasos licna karta koshta 450 evra moze i pomalce za so posrednik govoram eve jas sum na potpis treba da dadam uste 200 evra od koga ke izleze i toa e toaNe bi sakal da go lustriram,
Ne se parite problem kolku sho e vo prashanje princip.
Ko se dogovaravme posreduvanjeto koshtashe “400€ plus 3-4 odenja vo Sofija”, na kraj ke ispdni 1000€ na ramno.
Si igraat so chovechki sudbini, ne e vo red
Автоматски споено мислење:
200€ na raka, plus za administrativni troshkovi, sevkupno dosega imam vlozheno okolu 500-550€
Здраво,Ne bi sakal da go lustriram,
Ko se dogovaravme posreduvanjeto koshtashe “400€ plus 3-4 odenja vo Sofija”, na kraj ke ispdni 1000€ na ramno.
200€ na raka, plus za administrativni troshkovi, sevkupno dosega imam vlozheno okolu 500-550€
Toj potplaka tamu vo opstina za da zavrsis rabota so edno odejne,ako odis sam ke treba 3 pati da odis,ednas za zemajne udostoverenie i podavajne vo opstina za EGN, vtoriot pat za slikajne vo policija i tretiot da si gi zemis pasosot i licnata karta,sosi patni trosoci ke te fati nesto nad 200 evra ako odis samNe bi sakal da go lustriram,
Ne ti se brza za pasosot? odi obesi se bes pari e i brzo e!!!!! Lugeto davaat i po 5.000 evra da go izvadat na ovie ne mu se brzalo pa na takvite mu davaat za golf 3 200 evra so bg tablici za vo fioka da stoi
Slobodno davajte i dvajcata ne po 5, ami po 10 000€, samo ne mudruvajte.
Od koga si na polozitelno ?Neso za nas 99**/16 nemat niso ?eve veke us malku 2 godini za potpis
i jas isto kje cekameDecki abe nie so sme od fevruari 2016? Koga? :/
Potpis cekam od dekemvri :/