Uli Hoeneß
Präsident
- Член од
- 6 август 2010
- Мислења
- 14.396
- Поени од реакции
- 26.388
Ајмо џаци жабараци повелете да се дружиме и натпреваруваме и во една посериозна органзирана фантази игра за Серие А за разлика од претходните години каде што игравме кај едни аматери па многумина и не беа активни бидејќи нели немаше редовни апдејти нити пак имаше награди итн., па можеби сега некој од нас ќе ја има среќата и креативноста со креирањето на топ тим кој ќе му донесе на некого некаква награда од RealFevr.
![serie a.jpg](/data/attachments/214/214310-4142c41524691aaec835268dcd4b7d98.jpg)
Набрзина направив тим чисто да видите како изгледа фантази играта. Промени секако ќе има. Има апликација и за мобилен ако сака некој да си ја симне.
Линк за до фантази играта https://www.realfevr.com/en/home-page/ каде што ќе се регистрирате или најавите преку мејл или фејсбук и каде што ќе ги креирате тимот па после откако ќе го креирате тимот секако ќе се приклучите во Кајгана лигата која што ја направив за нас. Кодот е b7093a1b
Ќе ве тагнам оние кои што видов дека играле во минатото, и играат активно фантази игри и за ПЛ, а тоа се @Scirea , @Forza Milan!!! @nik1 @Dani секако
![Намигнување ;) ;)](/styles/default/xenforo/smilies/wink.png)