- Член од
- 28 јули 2008
- Мислења
- 10.785
- Поени од реакции
- 3.522
Со Wizzair имал некој искуство? За летови од Софија прашувам.
Луѓе со толку години постојано летање едно нешто научив: никогаш не купувајте карти преку интернет. Ем и најскапи се, ем и ако има компликации нема каде да се јавиш да си средиш работа, стварно не се пожелни. Посебно оние туристичките сајтови што не се само како реклама за агенции, туку самите сајтови се агенции. Најефтино е стварно од туристичка агенција да купиш карта, посебно од Македонија. Јас барем имам искуство, колективно во мојата потесна фамилија да соберам колку пати имаме летано у минативе 5 години, ќе се фати над 40-50 пати.
И јас сакам да слушнам малку повеќе информации и искуства околу летовите на WizzAir. Дали има летови од Солун и со каква картичка може да се плати од Македонија.Ја летам за Мадрид на 17 јули.Имам веќе карти купено од WizzAir преку Софија.Е сега.НИкаде не пишува дали тој лет е директен или не.Дали некој знае какви се тие летови.Малце ме буни пошто кога летам за МАдрид летот ми трае 2 саати и 40 мин. а на враќање од Мадрид 4 саати и 30 мин.Не ми е јасно малце.Ако има некој искусвто со WizzAir,нека каже.Поздрав
истото прашање само за Виенаkarta za na 16 ti juli za brisellll vo eden pravec ili povratna itno mi treba informacijaaa po moznost od skopje ili vo blizian nekoj aerodrom fala vi