Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
Грешка си. Уствари и не е тоа дискусијата. Можеби ќе се погодат, можеби не. Никој не го знае тоа.
Не хејтам за тоа дали Кондо се погодил или не, или дека било грешка што го платиле толку пари, туку дека за плус 30тина може да се купи ПРОВЕРЕН играч. И тие +30 јас мислам дека можат да се внесат со заобиколување на ффп. Барем тогаш во тоа време сум 100% сигурен дека можеше. Многу повеќе дупки имаше во тоа време.

Можеше Шкр да не се погоди, ама можеше и Кондо да се погоди. Мене ми е јасно тоа и не навлегувам дали играчите се добро одбрани или не. Не може ни да очекуваме дека ќе се погодат играчи кои што ги купуваме по 20-30к во време кога се даваат далеку повеќе пари од порано. А вака со вакви трансфери нормлано е да се погоди некој играч од 5+ купени. И во Сампа или во Удине се гајѓа некој понекогаш. Пак ќе речам, скрос друг муабет терам, а тоа го пишав во првиот параграф.
Автоматски споено мислење:

@Syn
Ситуацијата со Милан е различна. А и сумите се различни. Така да не знам зошто го споредуваш нивниот случај со нашиот.
Второ, јас не велам ние да бувнеме 30-40кк онака на право да ги прекршиме сите правила, така што ќе се наместиме на пенал.
Фирми, правење на трансфери по различни цени од реалните, давање под рака или кур не ме боли како, битно сигурно можеше. Само немој да ми пишеш дека ова не е македонија па да се случуваат вакви работи, пошто и во италија е исто. Пола утакмици се наместени, дали со играчи или судии. Еден тон играчи во Сериа А земаат црни пари под рака и што ли уште не, ти ми кажуваш дека сум барал нешто што не е легално.
Убаво пишал бенеамата, средината е некаде измеѓу. Може управата да се вади на твоите аргументи, али исто така можеше да го практикува и ова што го пишувам јас. Се зависи од тоа дали имаат желба да донесат некој појак играч или сакаат да одат на поспориот начин со кој што ќе закрепнеме по 10 години и ќе се молиме што почесто да ни се погодат играчите.
Одлична експертиза за заобиколување ффп, Ацо Сабатини, Ацо Абрамович, Ацо Вудвард, Ацо Гризли, Ацо Забрчанец Ацуле, Ацо Брацо Вујчиќ, Ацо Иванов Ѕинго, Ацо Хаџиристески, Ацо Мончи, Ацо Мендеш, Ацо Рамадани, Ацо Раиола, Ацо Терзиќ.

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.549
Поени од реакции
7.090
Здраво на сите.
Си ебала мајката сезонава уште сега. Ако не му ги донесат на Конте играчите што ги бара, ќе ја криви управата дека не му ги донела на крај на сезона кога ќе си оди. Ако му ги донесе сега, на крај на сезона кога ќе си оди ќе вика дека касно му ги донеле. Порано имавме 2 состава кои можеа да се борат за скудетото, сега немаме ни прв тим. Џабе се расправиите за ФФП правила кога овие немаат никаков план за ништо, се купуваат полупросечни играчи како политано, весино, сенси, барела и бладаме тука абе знаеш ли како играл у сасуоло у бреша меша, и на крај на сезона кога најнормално ќе си бидат флоп ќе си одат или да не даде господ ко Dumbrosio ќе ни бидат суперѕвезди. Едно време на Реал им купувавме играчи, овие ги носевме втора постава на позајмица за 300ки ако даде 40 гола на тренинг им дававме по 2 минути при крај да влезат и клоците у газ, другата сезона пак така.
Второразредна класа играчи на секој 200 играчи 1 се погодуе од тие клубови ако е полна месечина двајца, и тие се калапат од другите во тимот, сега на тие играчи им се крстиме да ни ја носат играта, скудето ќе донеле...
Донесоа јубенташи да не оправаат, шашливиот и периката не ги боли левото маде за Интер, дури и да се неуспешни за нив е небитно, немаат што да изгубат, ќе му ги земат парите на кинезот и ќе си одат кај сакаат.
Пак ја врти на одбрана со тројца формацијата, пак се менува цел систем за да се прилагоди на тренерот, пак немаме играчи стабилни и квалитетни за прва постава во таа формација уште помалце замена за ако се повреди некој од нив. А и да не се заебаваме квалитетот на играчите не е добар ни за во било која формација да ги ставиш.

Повторно уште на сам почеток јасно ни е дека нема да биде конкурентни за скудетото, и на крај на сезона ќе правиме математика кој треба да изгуби кога за да бидеме четврто место(ако дојдеме до таму). Тажно е да се биде фан на Интер, се палиме на дебелиот Лукаку, па јубе тука не дупи ни праи дека ќе го зима за да го буцка периката да плаче дека ете и други го барале, типот може само да биде асистент на Рафа у крофни јадење.

Ставете анкета, ми смачи да ве читам само, дајте да гласаме за нешто.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.332
Поени од реакции
15.595
Додека сите играат со првиот тим, ние уште комбинираме или немаме дефиниран тим. Голем минус засега за управата, Наинголан е веќе минус, имаат можност до крај да ја оправат ситуацијата со Икарди, дали играл или е продаден ватевер.

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.283
Поени од реакции
13.263
Леле бе оваа гнида брозович коа ќе го видам како мафта со рачињана како рахитик некој ми иде да си го повратам желудецот!!
Племе му ебам усташко ретардирано!!!

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.283
Поени од реакции
13.263
Предлог анкета - Ќе го дочека ли Конте октомври на клупата на Интер.
можни одговори:

1 Не,ќе го избркаат
2 Не,ќе си отиде сам
3 Да,останува и гази
4 Кур да бричи Сунинг

Член од
6 април 2014
Мислења
5.141
Поени од реакции
6.600
Sto e kriv konte koga tie se igracite toj im e limito poveke od toa nemozat. Koga ke gi vidis perisic i brozovic se ke ti stane jasno. Ama dobro radi niv go izbrkavme Icardi tie se the best.

interlove

Die with memories not dreams
Член од
14 ноември 2014
Мислења
2.444
Поени од реакции
3.702
Паметниве од управата наместо да крпат други дупки, поготово на средината на теренот, тие се фатија да изиграваат авторитет кај Икарди, единствен професионален играч кој го имавме овие последните години.

И 100 Контевци да дојдат нема да не оправат, поготово со овој ростер на играчи.

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.283
Поени од реакции
13.263
Sto e kriv konte koga tie se igracite toj im e limito poveke od toa nemozat. Koga ke gi vidis perisic i brozovic se ke ti stane jasno. Ama dobro radi niv go izbrkavme Icardi tie se the best.
Па години уназад за стручњациве тукашни тренерот е крив.Греота би било годинава да е поинаку...

Член од
14 март 2010
Мислења
16.996
Поени од реакции
16.462
Конте е крив што овие неможат да сврзат две додавања и делуваат аматери во однос на Тотенхем.
Среќа па играат во мртвата серија А.

Член од
6 април 2014
Мислења
5.141
Поени од реакции
6.600
Конте е крив што овие неможат да сврзат две додавања и делуваат аматери во однос на Тотенхем.
Среќа па играат во мртвата серија А.
Pa kako sakas da svrzat dva pasa koga taj im e kapaciteto na galjardini,brozovic,kandreva , Konte nema magicno stapce pa da gi nauci fudbal da igrat. Nemoze sekoja godina trenerot da ni e kriv za bedotijata od igraci sto ja imame. Ti go vide perisic da izigra nesto vo tie 45min. Esposito e 10pati podobar od perisic.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.355
Поени од реакции
47.102
edna dobra rabota od problemot sto go imame vo napadot e sto esposito dobiva sansa i imame moznost da se uverime vo negoviot talent, pred mesec dena napolni 17 godini, od mec vo mec igra sve podobro i podobro, iskreno ne znam kolku e pametno da se dade na pozajmica, moze e podobro na varijantata Baloteli da odat koj bez tegavenje po pozajmici dobi sansa na 18 godini ako ne se lazam.

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.283
Поени од реакции
13.263
edna dobra rabota od problemot sto go imame vo napadot e sto esposito dobiva sansa i imame moznost da se uverime vo negoviot talent, pred mesec dena napolni 17 godini, od mec vo mec igra sve podobro i podobro, iskreno ne znam kolku e pametno da se dade na pozajmica, moze e podobro na varijantata Baloteli da odat koj bez tegavenje po pozajmici dobi sansa na 18 godini ako ne se lazam.
Па сакале-нејќеле изгледа ќе мора.
Икарди е отпишан,овие лонго-монго, пушкаш за к не ги бива.Остануваат он,лаутаро и евентуално џеко.
Крај краева,болје он него ребич да го купат за 30+ милиона па тек тогаш 100 мајки да им изнаебам!

Член од
6 април 2014
Мислења
5.141
Поени од реакции
6.600
Napadot e eden problem a sredinata osven Sensi ja ne gledam drug nekoj da proba da kreira igra. Ni treba igrac ko Eriksen , MOdric , Rakitic (dodusa neznam rakitic kolko e za taa pozicija spremen) nekoj koj ke uspee da kreira i da pravi sansi za tie napred Snajder tip na igrac.

Kajgana Shop

На врв Bottom