Ф
Флеш
Гостин
Западна Блгариа .....Српска Блгариа ...Бивш фиром, FFYROM
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Западна Блгариа .....Српска Блгариа ...Бивш фиром, FFYROM
Добро не треба повеќе да пишуваш ништо се ми е јасно.
Шиптaрска Блгариа.Западна Блгариа .....Српска Блгариа ...
Бугрија ја слави Санстефанска бугарија, а таа изгледа вака
![]()
Бугарија отсекогаш имала аспирации кон Егејска Македонија, така да тие тешко дека ќе кажат Егејска е Грчка![]()
Борисов: Македонците треба уште да созреат за датум за преговори со ЕУСе надевам дека ти е јасно и не си збунет, оти историјата на Блаканот е Луд јебе збуњеног...
Од Бугарин можеш само нож во грб да добиеш.Борисов: Македонците треба уште да созреат за датум за преговори со ЕУ
И цела историја да им ја препишеме пак малку ќе е. Од БГ помош за ЕУ не добиваме.
Како сендвичите денеска добри ли беа?Се надевам дека ти е јасно и не си збунет, оти историјата на Блаканот е Луд јебе збуњеног...
Еве го овој шо праеш селфија со Теута и агитираше да се гласа за неа на прошли локални и ја фалеше ко речи Тетово, Париз го напраела.Видете ги, ги пикаат во автобуси не за да одат на митинг... туку да викаат "Северна" на Мечкин Камен во Крушево.
![]()
И потоа "ama zoshto ne vikate Severdzani? Ne treba da se ponizhuvame kako naroT..."
Северна и Северџаните денес пуштени на најјако![]()
Колку време постоела Санстефанска Бугарија?Бугрија ја слави Санстефанска бугарија, а таа изгледа вака
Ти таму си го касна сендвичето, а северџганче?кај пендаровски беше најуба прославата ,со оркесктар песни химната се како шо треба без глупости
Ама сите сме деца на Илинден. И турските вазали(шипурки) што убиваа каури.Рекорден број на кечиња и овчи елечиња на Македонски празник,денес во Крушево![]()
Сега северџаниве ќе мора да вратат.За Бајрам следи изјава : “сите сме муслимани”![]()