Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Од кого овој максимум дозволен wages to turnover? Има лигата некакво си правило или Барселона не сака да го пречекори процентот?
Од уефа толку е ограничувањето.

BT sport AI’s predicted 19/20 ucl

db7285043f2747b1d0da6c377a82c01b.jpg

Баерн лаганица до финале. :icon_lol:

Такае

Пошто Тиаго како ДМ знае и да побрани, крило игра понекогаш, а често и вода носи по трибини.

Какви се овие глупости бе? Биле ДМ, ама немале исти улоги хахахах Боже сачувај
Каква ти е оваа тажна FIFA 19 логика?

И Маркињос сезонава во ПСЖ играше доста утакмици како DM. Дали озбилно мислиш дека ја имал истата улога како Тиаго кога играл DМ во Баерн?

Кај Баерн пола играчи му се ако, резерви не постојат. Нека бидат среќни што Дортмунд не издржаа лани. Годинава бетар му се пишува.

Сите што умарате за Тиаго и сте го гледале Баерн на Резултати - пуштете Баерн - Тотенхем да видите каде игра Тиаго последните сезони, дури и на пријателски

Леон Бејли од Леверкузен во Баерн наводно.

Уште Сане и Рока и може да рока мандолина.

Niko Kovac on Leon Bailey to Bayern Munich rumours to the AZ: "I find it extremely strange how one can simply put something into the world that is not true, not verified, but wrong." #FCBayern #B04

Niko Kovac on Leon Bailey to Bayern Munich rumours to the AZ: "I find it extremely strange how one can simply put something into the world that is not true, not verified, but wrong." #FCBayern #B04

А што да каже друго после срањето пред некој ден... Сеа да го прашаш дали го сака брат му - исто ќе одговори.

Офанзивецот Роберт Сков од Копенхаген во Хофенхајм за околу 10 мил.евра

Не дека сум многу запознаен со Копенхаген како тим, ама ги гледав со ТНС и овој играч ми остави впечаток.
Расчепкав на интернет дечково дал 29 голови за Копенхаген минатата сезона (тимот вкупно 65) а игра крило.
Пуштам видео, голчишта.
“Една третина” му се од слободен удар и тоа какви.
Се гледа квалитетен играч, а 10 милиони за тим како Хофенхајм е инвестиција ипол.
Топ трансфер ми изгледа.

Такае

Пошто Тиаго како ДМ знае и да побрани, крило игра понекогаш, а често и вода носи по трибини.

Какви се овие глупости бе? Биле ДМ, ама немале исти улоги хахахах Боже сачувај
имаш ДМ кои се класични копачи нешто налик Гатузо, Касемиро и ДМ кои ти се така наречени таљански „региста“ нешто налик Пирло, Верати, ја, стефан - коби итн итн итн

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom