Сакам да знам!

Член од
16 март 2019
Мислења
3.337
Поени од реакции
5.412
Imam edno prasanje
Brojot vo Alo Doktore 15-123 dali e besplaten ? Dokolku ne e besplaten dali se naplaka po povik ili tarifiranjeto e po miniti ?
Bidejki clenot na forumov @bijons se razbira mnogu vo medicina mozebi go znae i odgovorot na moeto prasanje bidejki prasanjeto e od oblasta na medicina ( Zdravstvo )
pozz :)

Член од
7 јуни 2011
Мислења
144
Поени од реакции
56
Поздрав незнам дали е на правилно место темава , па ако не е слободно преместете ја модератори...

па вака налетав на оваа страна на фб (спонзорирана) демек со 70 проценти намаление што не ми се верува, али сепак што мислите вие фејк страна за правење на пари или сепак можно е и вакво нешто

има попуст уште 2 дена а еве ја и страната тука

Член од
3 мај 2019
Мислења
19.482
Поени од реакции
10.386
Поздрав незнам дали е на правилно место темава , па ако не е слободно преместете ја модератори...

па вака налетав на оваа страна на фб (спонзорирана) демек со 70 проценти намаление што не ми се верува, али сепак што мислите вие фејк страна за правење на пари или сепак можно е и вакво нешто

има попуст уште 2 дена а еве ја и страната тука
Да не поверува човек, па и првите цени без попуст се чудно ниски, багатела...Јас купив електр.тротинет кој со попуст го платив 35ооо денари.
А како се купува од овие?

Член од
7 јуни 2011
Мислења
144
Поени од реакции
56
читав демек има рефунд на парите и што ми е чудно за брзо време демек стигнува

Ф

Флеш

Гостин
Иам прашање ....Кој од дигитрониве Касио е најдобар и препорачан и користен више од студентиве од Економски/Електро факултетиве ....Гледам овие ОфисПлус ги продава,кој е добар дигитрон да се купи,имате добро искуство?!

Lester Freamon

A man of focus, commitment, sheer will...
Член од
14 јануари 2015
Мислења
16.238
Поени од реакции
36.514
Иам прашање ....Кој од дигитрониве Касио е најдобар и препорачан и користен више од студентиве од Економски/Електро факултетиве ....Гледам овие ОфисПлус ги продава,кој е добар дигитрон да се купи,имате добро искуствоhttps://www.youtube.com/watch?v=wZLyATImQLE?!

Не ги знам овие, јас имав постар модел Casio CFC 9850GB и беше страшна машинка, можеше многу едноставно да се прават custom програмчиња за што ти душа сака и се наоѓаше ектремно особено кога станува збор за испити на кои имаш задачи со итеративни процеси каде може да го испрограмираш предвремено и да ги испукаш барем тие досадните делови автоматски. Нажалост од пред 2 години веќе не е живо калкулаторчето, не го користеше никој подолг период, ги заборавивме батериите и истекле внатре. Инаку ако најдеш зачуван од по e-bay не верувам дека ќе те фати повеќе од 50 долари сега, на времето беа скапи, али далеку поефтини од sharp 1211 кои беа најкористени пример на ГФ пред се бидејќи не сакаше никој да се замара да програмира на друг калкулатор, а на шарповите имаше од претходни генерации и од нет симнати готови програмчиња за задачите кои ни ги даваа.

macko i

Локален шериф
Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.871
Поени од реакции
1.623
Imam edno prasanje
Brojot vo Alo Doktore 15-123 dali e besplaten ? Dokolku ne e besplaten dali se naplaka po povik ili tarifiranjeto e po miniti ?
Bidejki clenot na forumov @bijons se razbira mnogu vo medicina mozebi go znae i odgovorot na moeto prasanje bidejki prasanjeto e od oblasta na medicina ( Zdravstvo )
pozz :)
Не е бесплатен се тарифира од минута.

Член од
28 март 2006
Мислења
17.885
Поени од реакции
12.420
Автобусот 25а (за Ср Водно) дали оди негде низ Влае или Тафталиџе? И дали може да се плати со редовна електронска картичка од 30 денари (за студенти бесплатно)?

Последно уредено:

AlternativeF

госпожата од втори
Член од
1 мај 2006
Мислења
4.830
Поени од реакции
7.575
Откако ќе се плати казната за сообраќаен прекршок што се прави? Се носи уплатницата во полициската станица во општината на живеење или има некоја друга процедура?

L

Löwe

Гостин
Откако ќе се плати казната за сообраќаен прекршок што се прави? Се носи уплатницата во полициската станица во општината на живеење или има некоја друга процедура?
Се носи да, да ја стават во архива.

redfogv

Царица
Член од
10 мај 2017
Мислења
2.271
Поени од реакции
2.031
Колку чини кастрација на мачор?

Kajgana Shop

На врв Bottom