Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
temp1349062683747965053.jpg

Bronca zlatnog sjaja.

Последно уредено од модератор:
Lista radi sa play_token....ja sam stavio server za one koji hoče mala zanimacija...(mac +stb =gledanje bez problema)
a moraš i kurblu imati,čovek je početnik daj mu MAC na pp , jer radio si reverzibilni proces ,da mudroseriš
lista u VLC ne radi to te pito Čoek, naravno ni ti ne znaš a ne on za token, oladi, postaješ kao pifi spamer, trol i bot
Dao hop cup podatke pa sad ko će više pojebati, ljudi to gledaju ili dele onima što traže u p.m.

a moraš i kurblu imati,čovek je početnik daj mu MAC na pp , jer radio si reverzibilni proces ,da mudroseriš
lista u VLC ne radi to te pito Čoek, naravno ni ti ne znaš a ne on za token, oladi, postaješ kao pifi spamer, trol i bot
Dao hop cup podatke pa sad ko će više pojebati, ljudi to gledaju ili dele onima što traže u p.m.
Prvo lijepo pročitaj post pa onda se onesvestuj....ako hoče mac pitao bi....postaješ kao pifi spamer, trol i bot....

pa ti si čudo, čoek ima dva posta i gledao bi tu listu,nezna ni šta je MAC, on ti je bio mušterija, a nebrigaj ti za treniranje vijuga na majstore, baš te ima u ogromnim količinama, a vajde nike, bora si ko čir na dupetu

pa ti si čudo, čoek ima dva posta i gledao bi tu listu,nezna ni šta je MAC, on ti je bio mušterija, a nebrigaj ti za treniranje vijuga na majstore, baš te ima u ogromnim količinama, a vajde nike, bora si ko čir na dupetu
Vidi, ja postavim bar nešto, koliko - toliko...da ima nešto na temu...
Da nije ono standardno.....kafica, jutro, čaj, "bravo sale majstore", "white care" ...etc..
a ti se okačiš bezveze....:facepalm:
Автоматски споено мислење:

...plus, koji kreten treba da si zaista, za da lajkuješ post u koj se upotrebavaju "vulgarne riječi"..... :facepalm:

Последно уредено:
Evo pa skenirajte ;) ... u listi imate Exyu kanale i 4K ;)

hitv.dyndns.info:19553

uhd 1.pnguhd 2.pnguhd 3.pnguhd 4.pnguhd 5.pnguhd 6.pnguhd 7.pnguhd 8.pnguhd 9.pnguhd 10.pnguhd 11.pnguhd 12.pnguhd 13.pnguhd 14.png

itd............

Pozdrav

Прегледај го приврзокот 213365

Дај поставите овај алат, или где га има?
а не само да се фалите да нешто имате вас неколико међусобно.
Prijatelju moj nema postavljenih alata tek na zahtev može neko da ti postavi koji su stari od pre nekoliko godina.Ovo je napravljeno u novije vreme od kad se uvela zaštita zahvaljujući pojedincima koji su upropaštavali i postavljali javno neke stvari koje nisu bile za javnost(u velikom broju svakodnevno da me ne razume neko pogrešno)....tako da ovaj alat za sada stoji da ne bi se ponovila ista situacija ;) :D(konkretno nemam ga ni ja)ali imam šta gledati....
Neće ga skoro ni biti...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom