Нѐ среди веќе, избриша се македонско, продаде шо можеше и не можеше, шо остана уште да среди? Кантони, федерации, илирида и југозападна бугарија?
За лежење и ЕУ не се надевајте толку, тој си го заврши тоа за што беше поставен, освен ако има во агендата и исчезнување на севернава како држава, па да му дадат од горе тие шо го спремаа уште еден мандат.
Нее до изгледот на личноста да не се разбереме погрешно тука, проблемот е тие вид на партиски новинари ми шират Fake News ... без разлика дали зборува за Злате,Саше,Јанко,Петко .... ГОЛЕМ респект за што ја откри аферата со Рашко али за мене нее тоа доволно за да го сметам за валиден новинар кога пред тој имал 54322 лажни вести се надевам ме сваќаш што сакам да кажам ако се потруди повеќе може да сменам мислење
п.с Anti Fake News
На денешната 146 седница, Владата го усвои новиот Предлог-закон за Јавното обвинителство. Донесена е одлука да биде испратен на усвојување во Собранието со европско знаме и по скратена постапка. Според владината прес-служба, на предлог на Министерството за правда, а со прифаќање на Владата, во...
Според дотичниов, телефонот му бил земен на вештачење (дека чесен) и Кики од истиот тој телефон вадел компромитирачки материјали и ги пласирал по негови парамедиуми. Ршум е направен со рекет низ цела Камедонија. МВРО ВМРО вода да им носи на удбобалистите...стигнаа карикатури да прават криминал...згора на се Азманов тврди дека дури се платени пари од конкуренцијата за комплетно да го елиминираат од бизнисот со недвижнини во Скопје и тоа децидно тврди дека се работи за конкуренција која е од немакедонска етничка припадност.
Пишав некаде дека Боки се зарчка со Азманов и овој се закани дека ќе го убие пред едно пола година беше ова. Сега Боки у затвор, а Азманов се надеваме на виделина.
Хехе, Насеру царе!
Каков албански или македонски,абе доле двојазичноста! Ај сега пар наши министри да почнат да одговараат на бугарски или германски или од каде веќе ги плаќаат. Циркуси...
Македонија е рекетарско-мафијашка држава од поодамна, а не од вчера или завчера, ова дешавкава со рекетот на Боки13 е само крем/шлаг на тортата, кулминација, печат на се што се случува со правниот односно со кривниот ни систем години па и децении наназад, но сега едноставно се претера со работите и зовре тенџерето !
Боки13 со помош на СЈО снимките уценувал и рекетирал одредени крупни бизнисмени како Азманов, Камчев и други, но затоа пак полицијата, судството и извршителите го рекетираат обичниот народ, дерење до коска !
На пр. некој крупен бизнисмен ако го одрале со 1 или 2 милиони евра, обичниот граѓанин па и со казна/рекет од 100 или 200 евра мамата има да му ја расплакаат, но сепак ајде и не е се така лошо еве во Европа сме биле најефтина земја за живеачка слушам денеска !
Пишав некаде дека Боки се зарчка со Азманов и овој се закани дека ќе го убие пред едно пола година беше ова. Сега Боки у затвор, а Азманов се надеваме на виделина.
Па бизнисменот Азманов уште зимоска отворено си кажуваше по медиумите човекот дека го рекетирале и дека се жалел на надлежните институциии, но никој ништо не преземал поради наводната врска помеѓу Б13 и одредени владини структури, односно владини функционери !
Боље нека престане да се објавува кои луѓе уценуваат и изнудуваат во земјава,цел свет гледа. Туѓ срам ме јаде кога луѓе од страна ме прашуваат за ситуацијава...
Кирацовски човече...
Кога ќе биде јавно достапно CV-то на Господинот Васко Ковачевски?
Да ги следиме неговите стапки како успешен менаџер, да видиме кога и каде се стекнал со формално образование, неформални обуки, и над се да видиме со какво работно искуство е назначен на чело на една ваква капитална структура која е од стратешко значење за Камедонија
Не знам со какво образование се стекнал ама знам многу добро каква далавера има напраено како помлад, многу одамна ... не се работи за рекет и пари, само едно ќе кажам да не беше таа далаверата немаше да биди ни во ЕЛЕМ ни во Рек туку зад решетки
Да му ја пратам на Душан млекарот информацијата или на вмровчињата ама ќе ги кошта дебело
Не знам со какво образование се стекнал ама знам многу добро каква далавера има напраено како помлад, многу одамна ... не се работи за рекет и пари, само едно ќе кажам да не беше таа далаверата немаше да биди ни во ЕЛЕМ ни во Рек туку зад решетки
Да му ја пратам на Душан млекарот информацијата или на вмровчињата ама ќе ги кошта дебело
Наводно на Душко Млекарот му ги следеле профилите на социјалните мрежи да видат кој му дава информации и да го изолираат комплетно пошто е Немачка а „свиркачите да ги вразумат“...
Твое е да одлучиш што и како ќе правиш со информацијата, да знаеш дека и од тука на форум по IP адресата ќе те идентификуваат
Наводно на Душко Млекарот му ги следеле профилите на социјалните мрежи да видат кој му дава информации и да го изолираат комплетно пошто е Немачка а „свиркачите да ги вразумат“...
Твое е да одлучиш што и како ќе правиш со информацијата, да знаеш дека и од тука на форум по IP адресата ќе те идентификуваат
Че ми се фатат шо викаат прилепчани
Нека спие мирни ковачот, не сум кодош јас ионака ќе се испоубијат меѓусебе уште некој од страна им фали да ги доотепа
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.