Месечево гласање тема број 141

• Креатор на темата Креатор на темата коцка
  • Време на започнување Време на започнување

Најмесечина?

• Вкупно гласачи
    35
  • Гласањето е завршено на .
Браво бе коцка :) Се мислев меѓу декио и бијонс. Таа на бијонс ја бирам, зашто е едина дење сликана, и јасно излегла месечинава.

За симнати слики од интернет, не гласам.
Покажи дека се од интернет и ќе бидат елиминирани ;)
Автоматски споено мислење:

Покажи дека се од интернет и ќе бидат елиминирани ;)
Среќен пат каде и да одиш :)
бев до Охрид, се враќав назад :) ама фала

Што? Јас водам? Нема шанса, ајде гласајте за другите :))

Сега имам нет после не се знае. Ја користм оваа прилика да го прогласам @Acid за победник и го ствам натпреварот во мирување во август. Се гледаме последната недела од август или првата од септември со нови теми и нови фотки.
Убав одмор на сите ;)

е да де, ТИ имаш или немаш Нет, па сега колективен форумски одмор?
Не може! Протестирам!!! :Кезец:
Темата фото напреварот ќе функционира, со колку со толку членови! :)
ТАКА ДА... @Acid доколку не постави нова тема ( а се изјасни дека не сака) уште еднаш да ја потврди предходната изјава, па тема ќе постави вториот по ред @Dekio 7 ! :X3:
...за да се набеди некого, треба да се докаже инаку останува да си само провокатор! :sneaky:

Последно уредено од модератор:
е да де, ТИ имаш или немаш Нет, па сега колективен форумски одмор? што не „ја затвори темата“ ма ?? :pistoldz:
Не може! Протестирам!!! :Кезец:
Темата фото напреварот ќе функционира, со колку со толку членови! :)
ТАКА ДА... @Acid доколку не постави нова тема ( а се изјасни дека не сака) уште еднаш да ја потврди предходната изјава, па тема ќе постави вториот по ред @Dekio 7 ! :X3:

...за да се набеди некого, треба да се докаже инаку останува да си само провокатор! :sneaky:
Значи знаев дека се заебав што прво не се консултирав со тебе. Ама јас, исто како што правеше и лет кој што толку го спомнуваш, ја ставам темата на одмор
Оди избањај се и ти :)

Значи знаев дека се заебав што прво не се консултирав со тебе. Ама јас, исто како што правеше и лет кој што толку го спомнуваш, ја ставам темата на одмор
Оди избањај се и ти :)
Се договоривме со @коцка да пробам да продолжам со натпреварите ако воопшто има некој што ќе сака да си игра со мене. Следната тема ќе ја зададам јас во недела вечер! Спремајте се :)
П.С:
...се бањам секој ден! :цицки:

@Acid _е како победник на темава...плизззз постави нова тема! :cuc:

Ти препуштам тебе овој пат :)
... ете главниот ми препушти мене,
а јас го повикувам вториот по број на гласови @Dekio7 да отвори тема, со амандман заверен на нотар, МОЖЕ да дадеш тема, доста идеш во кладилница, пари не добиваш! :bance:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom