Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

placeb

place_b
Член од
21 јуни 2016
Мислења
3.419
Поени од реакции
3.251
А која верзија е твојот тв, кај мене е 32lb5800 -zm
Исти како овој
...вечер ќе го сликнам со опциите за хуго да види....

Последно уредено:
Член од
23 октомври 2017
Мислења
1.219
Поени од реакции
6.855
poruka za gazdu bitke i za dva brata imate 4 sata da mi posaljete na pm listu sa 20 konekcija ako ne i onda dijelim sve vase macove ,pun mi je kurac vas dvojice gazda zdrave ce poslati 100 a da umalo nezaboravih ne samo macove nego l liste na u/p kao i one restrimerske

Член од
5 септември 2014
Мислења
885
Поени од реакции
1.029
mali doprinos za siromasne ljudi koi nemaju sta ad gledaju
Код:
http://moji-kanali.duckdns.org:22334/c/
00:1A:79:39:2B:B2
00:1A:79:2A:09:19
00:1A:79:26:BB:34
00:1A:79:2B:07:4B
00:1A:79:2A:08:72
haha al smo postali jaki mi gazde molimo
nema sanse da se neko od tih admina s atebe zajebava
eto sve sma postavio 406 mac adrese jebiga mor da vas postujem
ipak ste mi drugovi kolege sto se kaze na ovaj forum ako mi ne si pomazemo nece
niko sa strane hajde lesinari sad svi kod sultana na mrsa :) da pokupite svo smece koje mi ne treba
i posle podelite narodu moje mac adrese ali i malo se hvalite kako ste vi sve to nasli za da mogu da vas velicaju na svaku rec

Последно уредено:
Член од
23 октомври 2017
Мислења
1.219
Поени од реакции
6.855
mali doprinos za siromasne ljudi koi nemaju sta ad gledaju
Код:
http://moji-kanali.duckdns.org:22334/c/
00:1A:79:39:2B:B2
00:1A:79:2A:09:19
00:1A:79:26:BB:34
00:1A:79:2B:07:4B
00:1A:79:2A:08:72
haha al smo postali jaki mi gazde molimo
nema sanse da se neko od tih admina s atebe zajebava
eto sve sma postavio 406 mac adrese jebiga mor da vas postujem
ipak ste mi drugovi kolege sto se kaze na ovaj forum ako mi ne si pomazemo nece
niko sa strane hajde lesinari sad svi kod sultana na mrsa :) da pokupite svo smece koje mi ne treba
i posle podelite narodu moje mac adrese ali i malo se hvalite kako ste vi sve to nasli za da mogu da vas velicaju na svaku rec
i nevredjaj ljude i clanove ovdje niko nije siromasan za ovo bi trebao dobiti ban vrijedanje svih clanova foruma

Член од
5 септември 2014
Мислења
885
Поени од реакции
1.029
da a najvise tebe ali jok necu ban jel se ceka komanda za skeniranje mac adrese za client portal:)
a i mogu ad me baniraju od ponedeljak pa andalje eto pristajem na ban od 2 meseca i nekoliko dana
ako ti to odgovara bolje idi pokupi smece jel drugi ce pokupiti sve je bilo lepo nekome dok nisma se ja pojavio mada sad vam je jos lepse ali nazalost sve krace i krace bice radovanje za takve
pisljive liste sa1 konekcija ni moja pokojna bab ne bi to gledala a kamoli skupljala

placeb

place_b
Член од
21 јуни 2016
Мислења
3.419
Поени од реакции
3.251
Cccc...ajmo, samo žustro....kraj t.j. smak sveta...[DOUBLEPOST=1563624639][/DOUBLEPOST]Evo, dok se svi naslađuju na sultanovic....malo i radio...
Код:
http://moji-kanali.duckdns.org:22334/get.php?username=stalker&password=Y9AdSxjRNK&type=m3u_plus

Член од
5 септември 2014
Мислења
885
Поени од реакции
1.029
pa ja ne gledam takve liste jel ti svatas ili si malo zaostao sa misljenje i citanje sta ja pisem ili mora da ti se nacrta na list mada i taj list ces da pogubis negde reko si ad se neces vise zamarati ali inteligencija ti ne dozvoljava da se drzis na svoju pisanu rec
komanda se sastoi od tri ili dve popisanih reci ali jebiga programeri kao vas to nemogu naci
pazato mora da se zadovoljite sa onaj converter :)
aj sto ga imate imate ga nek vam je sa srecu ali to ne delite ostalima nego samoslike pokazivate kako vi nesto umete

Член од
23 октомври 2017
Мислења
1.219
Поени од реакции
6.855
pa ja ne gledam takve liste jel ti svatas ili si malo zaostao sa misljenje i citanje sta ja pisem ili mora da ti se nacrta na list mada i taj list ces da pogubis negde reko si ad se neces vise zamarati ali inteligencija ti ne dozvoljava da se drzis na svoju pisanu rec
ti negledas nista ,nemas vremena od upropastavanja , radu li ti mozak ili neradu
hehe

Член од
5 септември 2014
Мислења
885
Поени од реакции
1.029
pa to nije unistavanje vec pomaganje ostalim clanovima da
imaju sta gledati a sad ako tvoja lista stane ili mac a sigurno bice i to posle moje objave onda mi zao ako neces moci opet to da nadjes znaci torpedo mi rekoda podelim i ja mora da se pridrzavam pravilima i njegovoj zelji i eto podelio sam an narod sad svi zadovoljni su
i kako bas ti ili neko odredjeni clan ima ali bas ista lista sto ja postavim uvek

placeb

place_b
Член од
21 јуни 2016
Мислења
3.419
Поени од реакции
3.251
komanda se sastoi od tri ili dve popisanih reci ali jebiga programeri kao vas to nemogu naci
pazato mora da se zadovoljite sa onaj converter :)
aj sto ga imate imate ga nek vam je sa srecu ali to ne delite ostalima nego samoslike pokazivate kako vi nesto umete
Ma, ovo sta je slikao saskon....to ti je pravi kombajn....ali nedaju:D....

Член од
8 јуни 2019
Мислења
319
Поени од реакции
321
Kome si ti pomogao, hajde da čujem, ko je dobio od njega nešto na poruku, niko nikad ništa, a javno si kačio i to se zove kako, bacam sve što je neko mogao da ima i da gleda, kao i te proste komande za default ulaze, koliko su ljudi tako mogli da gledaju, ni ceo jedan dan. Tako da jadno je to tvoje pomaganje. Bolje da batališ i da se maneš ti ovoga, nije to za tebe.

Ne "radu" njemu ništa a ne mozak. Hahahha

Член од
5 септември 2014
Мислења
885
Поени од реакции
1.029
pa sto nisu taj kompaj podelili ljudima nego ga vesto cuvaju samo za sebe i tu na privat delu liste sa 1 konekcija i to user pas nedaju mac pa vama sam pomogao zar ne svacate to
odakle bi ste znali kako ide mac adresa za neki panel na primer ako vam aj nisma to sve postavio
i opet vam je malo a i zao

Kajgana Shop

На врв Bottom