placeb
place_b
- Член од
- 21 јуни 2016
- Мислења
- 3.424
- Поени од реакции
- 3.255
Koja si ti samo paranoja....cccc....več mjecesima spamuješ forum....kako ti nije samo zdosadilo....greh....crow tj. hopcup tj. place_b za kralja... čekajte sad 3u1 kralj![]()
Koja si ti samo paranoja....cccc....več mjecesima spamuješ forum....kako ti nije samo zdosadilo....greh....crow tj. hopcup tj. place_b za kralja... čekajte sad 3u1 kralj![]()
tako je samo tako imas moju podrsku,sve razvali jebo ovo lazno dustvo samo naprijedjel vam gori ispod dupe hakleri moi mili
koliko ovce ste istrizili samo da bi dosli do neka lova ili pare
sad vam nije sve jednopa sramota nasao covek a neda javno zar to nije tuzno on da ima aostali ad se jebavaju sa taj mag to m3u konverter
ma neka je kraj ali kako vidim od pisanje ti si mu valjda ponizen sluga
kako se kaze to u kraljevstvo joker ili dvorkisut koi ga zabavlja naneki nacin samo kako bi nesto dobio od njega jadni ste stvarno vi saopozdani
Ti boluješ od neizlečive bolestijel vam gori ispod dupe hakleri moi mili
koliko ovce ste istrizili samo da bi dosli do neka lova ili pare
sad vam nije sve jednopa sramota nasao covek a neda javno zar to nije tuzno on da ima aostali ad se jebavaju sa taj mag to m3u konverter
ma neka je kraj ali kako vidim od pisanje ti si mu valjda ponizen sluga
kako se kaze to u kraljevstvo joker ili dvorkisut koi ga zabavlja naneki nacin samo kako bi nesto dobio od njega jadni ste stvarno vi saopozdani a ustvari kosi ti stotako nenadejno upadas
i pisesda cutim prestavi se na ova publika da nisi slucajno dosao iz zenski deo foruma
onda si pogresio temu
Ne zamaraj...Ja sam behemoth..... nadam se da znaš šta je to.... welcome to hell![]()
Kada ce das GOL na ta utakmica .istina njih sada boli kad su osetili ad se nesto sprema
i svi cekaju na to nesto kao an utakmica a sto znam mozda i zaboravimda stavim ono sto treba nego cekacu onaj koga nasaoad ag stavi javno ili ja cu sad neka sam odluci ona ili ja
a so pravime koga licno se znaeme?Никој не знае кој е @hopcup,
Тој свири Робин Худ и го уништува сето она што може да се уништи.
Тоа е, секако, сопственикот на панелот или штити одредени сопственици на панели.
Вие не може да биде Робин Худ, а од друга страна да заработите пари од сопственикот на панелот
a ko tebetrazio? jel ti to sam sebi pisesako moze da mi netrazite vise liste na pm gubite vrijeme liste vise nedajem ,crow vam je sve dao i objasnio sad sami trazite zivio hopcup ili crow kako vec
barem neke koristi od tebe
pozdrav