- Член од
- 27 јуни 2019
- Мислења
- 100
- Поени од реакции
- 35
Samo potvrda od strumica i pominav[DOUBLEPOST=1563215538][/DOUBLEPOST]Во министерство какви документи носеше ?
E sega za potpis ke videmeSamo potvrda od strumica i pominav
Samo potvrda od strumica i pominav[DOUBLEPOST=1563215538][/DOUBLEPOST]Во министерство какви документи носеше ?
E sega za potpis ke videmeSamo potvrda od strumica i pominav
Kako I da e otkazi vp mnogu malku dava treba nesto mnogu da ne e vo red pa da dobies cim si dosol do ovoj stadiumSamo potvrda od strumica i pominav[DOUBLEPOST=1563215538][/DOUBLEPOST]
E sega za potpis ke videme
На арно нека е, а допулнителни документи носеше?Samo potvrda od strumica i pominav[DOUBLEPOST=1563215538][/DOUBLEPOST]
E sega za potpis ke videme
Vo avgust dabc ne raboti od 1vi septemvri ili sea do prvi odnesi siЗдраво, сакам во август да одам за Софија и да побарам дупликат бугарски происход. Ве молам кој е поупатен да ми објасни каде да одам и што документи треба да носам и какво е работното време-прием на странки?
Ne ,ne mi baraa[DOUBLEPOST=1563219367][/DOUBLEPOST]На арно нека е, а допулнителни документи носеше?
Finalen pa na sovet pominav i sega potpis cekam 9 mesecNe ,ne mi baraa
Чекам од декември. Има и пред мене што чекаат. Така да полека ке бидне.Znae li nekoj kolku se ceka za ovoj potpis kaj mene e vako od maj mesec
Dali bese na proverka of vice prezidentot i kolku cekaseDenes MM go zema pasošot i LK. Odeše preku sestra...
1 godZnae li nekoj kolku se ceka za ovoj potpis kaj mene e vako od maj mesec