Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување

Долу во линкот ги имате сите информации поврзани со времетраењето и промените на вашите статуси.

• https://bugarskipasos.blogspot.com/p/statusi.html

Гласови: 4 50,0%
  • Благодарност до сите кои учествувале во креацијата на блогов.

Гласови: 4 50,0%
  • Инфо: Го копирате горенаведениот линк и го отварате со вашиот интернет пребарувач.

Гласови: 0 0,0%
  • За процедура за подигнување преку амбасада подолу линк ,или вратете се на страна 4553.

• forum.kajgana.com/threads/Бугарско-државјанство-процедура-и-потребна-документација.74574/page-4553

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Дечки некој спомна погоре у коментар дека Јотова е сменета?
Има ли некој информација потврдна или да негира ?
Ako Jotova bese smeneta ke imase po mediumi i na sajtot si vikam. Vaka nisto nema nigde. Uste pred nekoe vreme rekoa deka bila smeneta ama jas licno ne veruvam. I ne znam bash dali nas bi ni bilo vo prilog sega da ja smenat ko trgna rabotava. Plus ako ima menuvanje ke ima zastoi pak duri da gi smenat i drugite lugje,sovetnici itn itn.

Не, Јотова не е сменета.

Јотова е Потпретседател на Бугарија со надлежности дадени од Претседателот на Бугарија согласно Уставот на Бугарија.

За да се сменеа двајцава, Бугарија требаше да е во тешка политичка криза. А бидејќи не е - НЕ ЛУПЕТАЈТЕ ГЛУПОСТИ кои што се проверуваат со еден клик на Google.

Ako sam dobro razumeo sve ovo sto pisete ovde, brze dobijaju drzavljanstva lica koja su predala 2017/18 nego na primer 2014/15. zasto je to tako?

Ako sam dobro razumeo sve ovo sto pisete ovde, brze dobijaju drzavljanstva lica koja su predala 2017/18 nego na primer 2014/15. zasto je to tako?
Zatoa sto licata od 2017 i 2018 ne odat na dopolnitelna proverka posle proverka od sovetot za grazdanstvo odma im e smeneto na potpis sto ne e slucaj kaj tie 2016 15 14 koi od proverka na sovetot 80 % se staveni na dopolnitelna proverka (koja trae edna godina minimum)pa skoro im se ima smeneto vo cekanje na potpis t.s avtomatski licata od 2017 2018 momentalno cekaat po 8 9 meseci na potpis i se peioritet na potpisuvanje a tie od 2016 15 14 se pozadi niv se odi po toa koj najmnogu ceka na status potpis i taka gi rabotat

Promeni vo Polozitelno/Dopolnitelna/Otkaz do kade se stasani ?

Рано е до после можеби ќе има потписи да се надеваме

Ми се чини дека тргна работа. Сменуват се бројчиња околу 7000/2018. Ако иде по ред.....

На што се менуват, не постои таква преписка по конзуларни пат
Нема тој конкретно ама вчера виде дека некој 7ххх/2018 доби позитивно мислење. Не беше така прет неколку недели.[DOUBLEPOST=1562838918][/DOUBLEPOST]7332/2018
7056/2018
7058/2018
7078/2018
на пример

Последно уредено:
Нема тој конкретно ама вчера виде дека некој 7ххх/2018 доби позитивно мислење. Не беше така прет неколку недели.[DOUBLEPOST=1562838918][/DOUBLEPOST]7332/2018
7056/2018
7058/2018
7078/2018
на пример

Се сменија на финална, уште нема мислење

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom