jamajka
mode: Calm
- Член од
- 28 април 2007
- Мислења
- 19.578
- Поени од реакции
- 27.425
Абе да, се поистоветуваше , ама не бев јас кој патриотизмот му го накалеми на дпмне... Сите патриоти сами ги пикнавте во исти кош со ДПМНЕ... Секој кој ќе кажеше нешто против Заев беше небањат..... Впрочем тоа е позната комуњарска тактика „ко друкчије каже, клевече и лаже“...Лично за мене такви како тебе ја ебаа цела работа. Ја поистоветивте Македонија со вмро, патриотизмот со груевизам и направивте пола од народот да го боли кур за што и да се случува тука. Се што правеа они беше безгрешно, се праевте слепи на тоа што одредени функционери се понашаа како господ и на крај истите тие ни го начукаа во собрание. Луѓе што лепеа графити со мијаков, на браникот на татковината ќе објаснуваат кој бил патриот сеа![]()
Како го поистоветувате дпмне со патриоти е пример војводата... Сам јасно и гласно кажа, а и ти го потврди дека единствената пречка на тоа што денеска се случува бил Груевски....
А на крајот на краиштата и да е така како што збориш, и да ја поистоветивме Македонија со ВМРО, а патриотизмот со груевизмот, на крај испадна дека е така....И вие тоа го потврдувате секој ден...