Björn
Does Your Mother Know?
- Член од
- 14 август 2006
- Мислења
- 44.903
- Поени од реакции
- 83.105
Знам бе војводо... се надевам дека мирно спиеш...
патетика левел бијонс
Веруј како советник у министерство, со таа плата, спијам ко бепче.
Знам бе војводо... се надевам дека мирно спиеш...
Види, горчината сакал неќел, ти искача... Колку и да си викаш себеси дека е све во ред
Ти си супер.Види, горчината сакал неќел, ти искача... Колку и да си викаш себеси дека е све во ред
Незнаеш само дали транзицијата дали да ја напраиш драматично како Нестор....
мене колку и да ми мака за ова што се случува, барем ја немам таа дамка...
да де, убаво вака да му дадеш до знаење на Груки дека ти служи за утеха... Да не постоеше, требаше да го измислат...Ти си супер.
Ние не знаеме што ќе праиме.
Еве јас, легнувам да заспијам и никако не можам. Постојано пред очи ми се појавува господинот Груевски како се мачи стуткан во багажник, како пита по улиците на Будим и Пешта, како се мачи во чуждина, како му е тешко и носталгија го пука, по ѕидот на Водно, по парапетчето од 20см околу Охридско Езеро, по античкиот стиропор кој со свои раце и пот го составуваше...
..... Носталгија по Миле, највише.
Мајка го роди, народ да води.да де, убаво вака да му дадеш до знаење на Груки дека ти служи за утеха... Да не постоеше, требаше да го измислат...
ваков таков од уста не го извади....Мајка го роди, народ да води.
Го зборат.. ГО ЗБОРАТ.... Груки ти го збориш..и Хитлер исто, више 60 години го зборат
најверојатно заради импактот
Да. Јас се заимавам со небитни ликови.Го зборат.. ГО ЗБОРАТ.... Груки ти го збориш..
тој ти е единствена утеха....Да. Јас се заимавам со небитни ликови.
Тоа на избори се прави. Народот не го сакаше тоа. Му наметнаа.Инсталирањето на Зоран Заев на власт беше единствениот начин да се деинсталира Груевски.
заедничко му е шо беа исто 11 години на влас друго ништо.и друго иам да пишам ама не вреди да ја трошам тасатурата.тој ти е единствена утеха....
"ама го сменивме Груки... како Хитлер беше"
Ахам, само тоа чекаат Французите, да стане Мицкоски власт и одма ќе не деблокираат. Да не се лажеме, ЕУ е многу далечна иднина, ако е и воопшто иднина.Подобен е, кооперативен и ќе се надева дека можеби баш тој ќе биде тој што ќе ја внесе земјава во преговори.
Не. Ти погрешно ме сфати.Ахам, само тоа чекаат Французите, да стане Мицкоски власт и одма ќе не деблокираат. Да не се лажеме, ЕУ е многу далечна иднина, ако е и воопшто иднина.