Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Haha....najači je bio taj period...neko postavi neki server....i op....moja baka je to gledala....na pp se javljuju...jel moze lista za da moje dece gledaju crtiči...ali to je...revolucija uvjek pojede svoje dece...
Ma imamo i mi nesto brzo,mozda ne tako brzo kao to vase ali nije lose.ma radi to mnogo brzo nego hoce da ima ceo iptv sto postoji u svom kompu..dok nije sve unisteno....
ne gubi vreme raspravljajuci se sa bilo kime........![]()
Toa so dva prsta 30 tina minuti drugoto meseci hahai za kolku vreme toa se si go sobral micko
pa ti ni si makedonac sta hoces treba da budes pazliv kad nisi u kuci.Ja da sam napisao 2 posta istivremeno bio bi blokiran a sada vidim koliko se neki zajebavaju po forumu i nitko nista![]()
ma imaju to vecina ali se svi prave ludi..Ma imamo i mi nesto brzo,mozda ne tako brzo kao to vase ali nije lose.
Ali ovo, sto bi hopcup reko sa dva prsta je nekako mnogo lakse,
a i manje struje mi trosi.
Nekaze se to tako tj nepise....pa ti ni si makedonac sta hoces treba da budes pazliv kad nisi u kuci.
Jbg, ako cemo picajzlirati, negacije se pisu odvojenoNekaze se to tako tj nepise....![]()
do juce je moljakao za alate ovde a sad se pravi pametan - onaj smrdamudic nije jedini baksuz ,ovi stranci su jos gori