Jas 18 a taa postara..

• Креатор на темата Креатор на темата Elegantenkajgan
  • Време на започнување Време на започнување
Хахахах тешко дечко тешко ако си стварно 18 треба уште да чекаш најмалку уште 10 години па да почнеш да дупиш милфици иначе 18 години и милфици само во порн индустријата и некои екстремно ретки ретардирани ситуации во реалност... затоа сега концентрирај да дупиш мали п..ки твоја генерација или максимум 2 години постари од тебе па ке имаш искуство за милфици во иднина п.с ако прва ке ти биде милфица ке умреш хахахааха ке те пегла убавоо :pos:
Batico Fala ti, neznam dali sarkasticno go napisha ova Ili ne.. Ama Fala iskreno za sovetot hahah kje gledam da se drzham za pomladi Sega za Sega(y)

Беше одамна али јас 15г она 20г[DOUBLEPOST=1561802512][/DOUBLEPOST]Таа ми била најстара
А што се тиче до искуство тоа е неспоредливо со врсничките знае она што сака и како да го добие

i nogata i ostanatite delovi od teloto. simbolicmo kazano nad 30god. plus minus nekoja godina ne menuva.[DOUBLEPOST=1561815454][/DOUBLEPOST]
pedofilka mislish? a ti kazuvash so 11god.pomala si bil i toa maloletna. :sick:
Дека пишува малолетна Бога ти?

За мене плус минус 10 години е опсегот.

Imam 18 godini a sakam postari zheni.. Vo postari mislam na 35+, dali e okej toa I dali nekogash bi mi uspealo da Imam neshto so po vozrasna zhena? Ne e vazno dali e mazhena Ili ne, samo me interesira dali e vozmozhno I Kako bi mozel toa da go napravam.. Nekoi soveti za fakjanje milfica haha;)

Имаш шанси бате..Иди позади мтв и онака нема ниедна испод 30ка :vozbud:

Возможно е да се биде во сериозна врска со девојка 4 години поголема?

Возможно е да се биде во сериозна врска со девојка 4 години поголема?
А што не би могло? А шо подразбираш под "сериозна" врска? Да бидете цело време озбилни и на крај да се папиросате? o_O

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom