Hvala na odgovoru imateli neki link?[DOUBLEPOST=1561738979][/DOUBLEPOST]Iptv Extreme pro v.92... ugrađeni player koji radi paralelno sa drugi, ugrađeni epg, logoa, search opcija da tražiš određeni kanal, info za listu, etc, etc....i otvara sve...
Hvala na apk program.
E, sad, bar to je lako...potraži na google...nisam pre pc....temu pratim na mobetela..Hvala na odgovoru imateli neki link?
Hvala na odgovoru ali nisu svi boxovi isti primer vcl katasrova. Probao sam razne aplikacije player došo do saznanja epg nema u ottplayer, meni je bio ssip tv najbolji a sad ga nemogu na box upotrebim. Instalirao sam preporukom drugara lazy iptv i mx player kao i iptv pro. Ali pitam kao lajk mozda ima neki bolji? I znaj ni googelstore nije svuda isti neke aplikacije su u nekim državama blokirani.E, sad, bar to je lako...potraži na google...nisam pre pc....temu pratim na mobetela..
Skini si app na komp sa neta, sa njom na usb i preneseš je tako u boxHvala na odgovoru ali nisu svi boxovi isti primer vcl katasrova. Probao sam razne aplikacije player došo do saznanja epg nema u ottplayer, meni je bio ssip tv najbolji a sad ga nemogu na box upotrebim. Instalirao sam preporukom drugara lazy iptv i mx player kao i iptv pro. Ali pitam kao lajk mozda ima neki bolji? I znaj ni googelstore nije svuda isti neke aplikacije su u nekim državama blokirani.
Pa evo instaliraj ovu apk i testiraj to...ja je imam i na mobitelu....samo nju koristim za iptv....Hvala na odgovoru ali nisu svi boxovi isti primer vcl katasrova. Probao sam razne aplikacije player došo do saznanja epg nema u ottplayer, meni je bio ssip tv najbolji a sad ga nemogu na box upotrebim. Instalirao sam preporukom drugara lazy iptv i mx player kao i iptv pro. Ali pitam kao lajk mozda ima neki bolji? I znaj ni googelstore nije svuda isti neke aplikacije su u nekim državama blokirani.
Nadjo ovu aplikaciju mozda ce nekom drugom potrebati: https://www.mediafire.com/file/8xual8d4zs92kls/IPTVExtremePro-92.0_DZAPK.COM.apk
Druže saskon, alat ti je već provaljen i objavljen .....raspitaj se malo ili proguglaj,Toa e SF alat, no ovoj pat nema da bide javno. So pocit kon cela ekipa, ne e kolegijalno jas da delam.
A koja ti ovo lista? Zanimljivi kanali hr gradski?Pa evo instaliraj ovu apk i testiraj to...ja je imam i na mobitelu....samo nju koristim za iptv....
Klient...A koja ti ovo lista? Zanimljivi kanali hr gradski?
ne vuci ga za jezik ce dugmici letit hehehePo zasluga![]()
meni ovaj najbolji,kao što je napisano nisu svi boxovi isti,na nekima bolje radi ovaj,na nekima onaj itd.Hvala na odgovoru imateli neki link?[DOUBLEPOST=1561738979][/DOUBLEPOST]
Hvala na apk program.
Jas nitu go spomnav nitu rekov nesto loso za nego. Taka neka im se izrazuva doma na svoite domasni, a ne ovde. Vaka si go dobi toa sto si go zasluzi.ne vuci ga za jezik ce dugmici letit hehehe