Поздрав до сите на форумов, мојот број 7.. /2016 од 31.01 малку пред среќниот број, со пасош од вујко, брат на мајка ми и плус потврда од П.Колев, на положително очеква се потпис од 15.11.2018,денес нема измени да се надеваме наредниве деновиhttp://publicbg.mjs.bg/
напиши 952/2016 во полето по консулски пат
Ne,za da go podignes od ambasada treba da ti pisuva deka e prateno vo konzulat,a ako ti stoi opcija za rezervacija togas go podignuvash od Sofija.Здраво на сите!
Дали ако не резервирам термин за подигање на државјанството, истото ќе биде испратено во конзулат и по колку време.
Pominav 3000 brojcinja i ne najdov drugi ukazi, mislam deka samo sto ja pocnale 2016 i valda ke bide naredna nedela za tebe.Поздрав до сите на форумов, мојот број 7.. /2016 од 31.01 малку пред среќниот број, со пасош од вујко, брат на мајка ми и плус потврда од П.Колев, на положително очеква се потпис од 15.11.2018,денес нема измени да се надеваме наредниве денови
Pominav 3000 brojcinja i ne najdov drugi ukazi, mislam deka samo sto ja pocnale 2016 i valda ke bide naredna nedela za tebe.
Jas dum 2273 koga za mene da ocekuvam drugata nedela?Pominav 3000 brojcinja i ne najdov drugi ukazi, mislam deka samo sto ja pocnale 2016 i valda ke bide naredna nedela za tebe.
Ke bide eden den sto se sekiras tolku ahahajJas dum 2273 koga za mene da ocekuvam drugata nedela?
JasKolku sme od 2016?
Hahahha abe ic ne se sekiram samo so bez kosa ostanah od 2015 pa do sega. Da se utepas cekajki.Ke bide eden den sto se sekiras tolku ahahaj
Браво а пак од мај 2017 интервју е мн се чудниIma ukaz 86/2019
prepiska 4678/2017
Интервјуто е од Мај меѓутоа незнаеме од кога е на положително. Можеби многу долго време била на задолжителна/финална, или пак дополнителна. Една од преписките што доби указ пред неколку дена, беше од Април 2017 ама на задолжителна скапа скоро 20 месеца. Знам пошто ја следев паралелно со мојата.Браво а пак од мај 2017 интервју е мн се чудни