- Член од
- 26 мај 2017
- Мислења
- 280
- Поени од реакции
- 225
Од следниот месец!I jas sum na polozitilno od 6 noemvri koga da ocekuvam potpis !
Од следниот месец!I jas sum na polozitilno od 6 noemvri koga da ocekuvam potpis !
Koga bese na intervju od koga ti e smenato od zadolzitelna ako mozi da mi kazishПрегледај го приврзокот 211608
Барам, ама сигурно од возбуда не наоѓам.
Дали ова значи дека 99,9% добивам бугарско државјанство или не?
Ви благодарам
Ako imas dobro poteklo prezimeto neigra nikakva uloga od srbija imat dosta pasosi dobieno vazno e potekloto.ATTENTION, ACHTUNG, ВНИМАНИЕ!!!
ATTENTION, ACHTUNG, ВНИМАНИЕ!!!ATTENTION, ACHTUNG, ВНИМАНИЕ!!!ATTENTION, ACHTUNG, ВНИМАНИЕ!!!ATTENTION, ACHTUNG, ВНИМАНИЕ!!!ATTENTION, ACHTUNG, ВНИМАНИЕ!!!ATTENTION, ACHTUNG, ВНИМАНИЕ!!!
Доколку имате некој познат од овие што се откажани со писмо, да дадете опис на самиот подносител т.е некоја карактеристика по која би бил одбиен ( српско презиме, не христијанин, без потврда, со вујко, со потврда или било што, осуден и слично)...од причина што преводот на бугарскиот вели дека Вицепрезидентот е информиран со писмо бр... (тој и тој), шо во превод би значело дека таа е информирана за некоја причина поради која го донела отказот. Парелелно со овие преписки има многу кои се уважени и се пратени во Битола-Конзулат...
Ајт па да ја скоцкаме логиката
Idejata mi bese za onie sto se so prepiski od Konzulat Bitola vo novite ukazi 82-84.... a ne opsta konstatacija za potekloAko imas dobro poteklo prezimeto neigra nikakva uloga od srbija imat dosta pasosi dobieno vazno e potekloto.
Kolku vreme cekase za na ova da premines ? ova e posle potpis od vice prezidento taka? ( posledna faza ? )Прегледај го приврзокот 211608
Барам, ама сигурно од возбуда не наоѓам.
Дали ова значи дека 99,9% добивам бугарско државјанство или не?
Ви благодарам
Дечки дечки од 2016, најдов укази - 82, 952 и 953 /2016- имињата се македонски
Продолжувам да барам од 2016 преписки, па ќе ве известам
Kade mozat da se vidat tie ukazi ..t.s kade da baram ??
Blagodaram
Tvoja li e prepiskata ?
Не не само проверка Demew ја најде значи почнаа и 2016Tvoja li e prepiskata ?
Super tie se preku ambasadata a nie sto cekame preku sofija zabravija neНе не само проверка Demew ја најде значи почнаа и 2016
Ќе си чекаме битно потпишуватSuper tie se preku ambasadata a nie sto cekame preku sofija zabravija ne