Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Братов ако стварно ги избрал Шалке пред Милан стварно ќе е трагикомично.

Како што прочитав не сака да менува лига.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Милан може да го земат само чудото од дете Одегард на две год позајмица плус отплата на уште две год :D

И ова Интер со Лукаку е смешки, нит имаат пари да дадат толку, нит би им прифатиле некој арен у УТД тоа ратите, нит па он би идел таму. Ама ајде нешто да се пишува, ко лани со Модрич

Милан може да го земат само чудото од дете Одегард на две год позајмица плус отплата на уште две год :D

И ова Интер со Лукаку е смешки, нит имаат пари да дадат толку, нит би им прифатиле некој арен у УТД тоа ратите, нит па он би идел таму. Ама ајде нешто да се пишува, ко лани со Модрич
Зашо смешки? Па играчот ако сака да оди што е тука смешно и невозможно? Пред две недели репрезентациите кога играа Лукаку изјави дека Конте е најдобриот тренер на светот и се насмевна кога го прашаа дали може да прејде во Интер. Не гледам тука ништо ниту смешно ниту трагикомично.

И агентот ако не се лажам пред некој ден потврди дека Лукаку сака да оди во Интер.

Зашо смешки? Па играчот ако сака да оди што е тука смешно и невозможно? Пред две недели репрезентациите кога играа Лукаку изјави дека Конте е најдобриот тренер на светот и се насмевна кога го прашаа дали може да прејде во Интер. Не гледам тука ништо ниту смешно ниту трагикомично.
Јес, Конте го сакаше Лукаку уште во Челзи додека беше, не е интересот паднат од Марс[DOUBLEPOST=1561639663][/DOUBLEPOST]

Добро Ок да игра у Интер можда и сака, али смешки е што толку пари Интер њама, ко лани 40 мил што немаше за Модрич, па сакал да иде ради Хрватите, па коа почна сезона рече никат не помислил на тоа... и тоа неможеш да знаеш.
БТВ и Мбапе сака у Реал да иде, и Погба сака, и Нејмар сака да се врати у Барса, ама ете не секат што сакаат фудбалерите се дешава

Челзи дното го бушат, 50 милиони за флопот Ковачиќ, пола од парите од Азар во канта :tapp: милион оати подобро да вратеа некој од тие 6000 играчи што ги имаат на позајмица.

Кој да вратат од позајмица шо игра среден ред и ќе може да конкурира за место?
И мене не ми де свиѓа Ковачич, да не беше банот верувам фека или за помалцњ ќе го откупеа, или немаше ни да го откупат. Покрај Жоржињо, Канте, Баркли и Лофтус кој ќе де врне фури у Декември, освен Мејсон Маунт, не гледам кој би конкурирал за прва постава. Неможе само на Канте Жоржињо и Баркли да се потпрат. Плус и ЛШ ќе играт. Кова има добар дриблинг и пренос на топка, у тоа е перфектен, али коа го видам пред гол каков шут има срам ме фаќа. Прва сезона му беше у ПЛ, обака просечна може да се подобре. Само заради бано мислам дека е за оправдување трамсферо, у никој друг универзум не е за 50 милиони.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Кога ќе ми текне милион страници дебата за Мората и Лукаку а и двајцата по кратко време ван лигата и дотакли дно ко Северстанов :kafence:

Марота си мисли дека преговара со Сасуоло за Сенси а не со Јунајтед за Лукаку,за Сенси нудеа 5 мил. однапред и 20 мил. а сеа нудат 10 мил. за Лукаку однапред ,каде бе?

Во право се ама смешно е што ПСЖ за класа зборат :D

Во Франција не е дозволено да се става клаузула ,коментариве се на уште еден медиум за да привлечат внимание. Колку е лесно да си транфер гуру во ова време на интернет.

Баш дека ПСЖ зборат за класи ти кажува дека е фејк вест.

Кој да вратат од позајмица шо игра среден ред и ќе може да конкурира за место?
И мене не ми де свиѓа Ковачич, да не беше банот верувам фека или за помалцњ ќе го откупеа, или немаше ни да го откупат. Покрај Жоржињо, Канте, Баркли и Лофтус кој ќе де врне фури у Декември, освен Мејсон Маунт, не гледам кој би конкурирал за прва постава. Неможе само на Канте Жоржињо и Баркли да се потпрат. Плус и ЛШ ќе играт. Кова има добар дриблинг и пренос на топка, у тоа е перфектен, али коа го видам пред гол каков шут има срам ме фаќа. Прва сезона му беше у ПЛ, обака просечна може да се подобре. Само заради бано мислам дека е за оправдување трамсферо, у никој друг универзум не е за 50 милиони.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Има сигурно неколку играчи од среден ред на позајмица. Челзи ја фрли сезоната во вода со самото тоа што не побара да му биде одложен банот, ова никако не се совпаѓа со одлуката да чекаат следното лето да се ремонтираат. Без никаква потреба се фрлени 50 милиони, реално тешка сезона го чека Челзи, со или без него.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom