- Член од
- 24 јануари 2008
- Мислења
- 1.135
- Поени од реакции
- 140
Da na toj link se proveruva...батец тоа се проверува овде ТАКА?! или грешам?!?
https://www.mvr.bg/електронни-услуги/електронни-услуги-и-справки/справка-за-издадени-и-неполучени-б'лгарски-лични-документи[DOUBLEPOST=1561248070][/DOUBLEPOST]ПАТЕМ ПОШТО СТЕ ПОСРЕДНИЦИ И СЕЗНАЈКОВЦИ давајте понуди за замена на возачка,,поздрав и среќно на всички
Taka mi kaza eden sto raboti vo germanija deka bil tgnat so ekipa od makedonija za povisoka satnica da raboti vo holandiia I bil na granicata vraten zaedno so tie sto bile otkrieni deka pasosite im bile lazni.[DOUBLEPOST=1561252320][/DOUBLEPOST]
Neznam dali se posrednicite ali ete ja pominale germanija bez problem no za zal vo holandija gi otkrile deka im.se lazni ...site iznenadeni se vratile nazad so istiot prevoz.Да посреднициве лажни пасоши ќе издадат. Тоа за лажен пасош цело подземје е вклучено, тој пазите посредниците. Тие ситни риби се за такви работи да прават. Пред да напишите нешто размислите дали може така да биде. Пасош да изработиш е озбилна работа а сметам дела ниеден посреденик не е способен да го направи тоа. А тој што набавил таков пасош нека се запраша во какви кругови се движи.
Celta mi bese da im dadam informacija na tie sto sakaat bg pasosi da bidat pretpazlivi sto plakaat I zemaat ,zatoa sto nekoi od posrednicite ti dogovaraat vkupna cena za pasos na raka 400/500 evra ,a od koga ke pominat godini se zaboravaat I na kraj koga ke presmetas se vkupno ti e 800/900 evra a ako se pobunis ti kazuvale deka sega po novo na novite I 1000 evra ke plakale I toa bez nikakov sram vo oci ke ti kazat
Последно уредено: