- Член од
- 7 јуни 2011
- Мислења
- 4.298
- Поени од реакции
- 3.339
Slobodno nemozes...mnogu gi ima samo so bg sto rabotat ama isto kako da si na crno..pa ti ako imas rabota i bg nesakas viza??Kje mozi so Bugarski da se raboti SVajcarija bez Viza? slobodno kako vo Germanija ?
Конечно еден позитивен коментарИ јас имам инфо дека секој момент треба да излезат нови укази,и тоа секој ден ќе имало укази.Е сега колку е тоа веродостојно останува да видиме,но не е на одмет малку надеж нели
Ega bide taka, jas se nadevav od denes ama...Конечно еден позитивен коментар
nema uste nisto seuste se cekaAvgust 2018 na intervju od Bitola
brojce dobiv 27 Noemvri 2018
Преписката се намира в процедура по зад'лжително с'гласуване.
Ima nekoj vo blizina so mene so pravel intervju? i do kaj se dali ima novosti nesto...
procitav nekoj 2018 pocetok na intervju mu se smenal statusot.
Jas bev vo Bitola na intervju na 25 juli 18 i isto kako i na tebe od 28 noemvri 18 sum na zadolzitelna..so kakvi dokumenti si ti ? Jas sum preku roditel no i brat mi go spomnav na intervjuto, koj istotaka ima bg pasosh[DOUBLEPOST=1560806048][/DOUBLEPOST]Avgust 2018 na intervju od Bitola
brojce dobiv 27 Noemvri 2018
Преписката се намира в процедура по зад'лжително с'гласуване.
Ima nekoj vo blizina so mene so pravel intervju? i do kaj se dali ima novosti nesto...
procitav nekoj 2018 pocetok na intervju mu se smenal statusot.
A od koga si na zadolzitelno?(koj datum ti go pisuva do brojot na prepiskata) Me interesira za da sporedam kolku od prilika e razlikata pomegu tie so intervju od Sofija i Bitola ..da se pozanimavam so nesto duri cekamJas sum 07.08.2018 Sofia,nema nisto novo,zadolzitelno sum
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
130xx/2018-prepiska 07.08.2018 bev na intervju ti velam, a mi se smeni vo zadolzitelno soglasuvanje na 06.09.2018.Jas bev vo Bitola na intervju na 25 juli 18 i isto kako i na tebe od 28 noemvri 18 sum na zadolzitelna..so kakvi dokumenti si ti ? Jas sum preku roditel no i brat mi go spomnav na intervjuto, koj istotaka ima bg pasosh[DOUBLEPOST=1560806048][/DOUBLEPOST]
A od koga si na zadolzitelno?(koj datum ti go pisuva do brojot na prepiskata) Me interesira za da sporedam kolku od prilika e razlikata pomegu tie so intervju od Sofija i Bitola ..da se pozanimavam so nesto duri cekam
Ne te prasav za intervjuto jas, pa povtorno da mi velish ,tuku za koga ti se smenilo vo zadolzitelna,a toa bilo na 6ti septemvri,znaci mesec dena posle intervjuto, a dodeka na mene i na Odemwingie posle 3 i pol meseci . Toa e izgleda razlikata megu tie preku konzulski pat i tie direktno vo Sofija. Ete spored mene interesen mal podatok za razlika od glupostite sto gi citav na prethodnite strani ..so sreka na site130xx/2018-prepiska 07.08.2018 bev na intervju ti velam, a mi se smeni vo zadolzitelno soglasuvanje na 06.09.2018.
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
30-31 maj 2018 na intervju vo ambasada vo Skopje, uste na zadolzitelna a pisuva deka e od 10.8.2018nema uste nisto seuste se ceka
Барај статистика од к`нчов, село по потекло на предок пред 1918/1920, провери вертикална линија на презимиња дали ти е се во ред... после тоа фаќај бг друштво за уверение, па происход... ако си ок имаш простор да добиешЗдраво. Сакам да поднесам барање за бугарски пасош но немам никаков документ за потекло.( дедо ми служел во бугарска војска но џабе кога немам никаков документ ).Дали има некакви шанси да се добија пасош преку овие посреднициве кој средуваат и за документ за потекло и за колку години од прилика се чека додека го добиеш? поздрав
Здраво,Zdravo na site
Sakam da ve prasam kolku zemmat posrednicite pri podigajne na udostovenie i za slikajne za pasos i licna karta i kolku se realnite trosoci bidejki mene posrednikot mi pobara 350 evra samo za ovaa procedura procedurataza podigajne e za 3 dena.