- Член од
- 9 јануари 2018
- Мислења
- 537
- Поени од реакции
- 1.568
Stb emu pro za sve i gotova priča, kakvi pleyeri kakve aplikacije razne.Izgleda sam instalirao do sada pogresan, sad cu da vidim s drugim..ccc
Pokusao sa diogenom al javlja "server not found", ma ko ga jebe
Moras ti jos puno da ucisIzgleda sam instalirao do sada pogresan, sad cu da vidim s drugim..ccc
Еве ти StbEmu ProIzgleda sam instalirao do sada pogresan, sad cu da vidim s drugim..ccc
ubaci još koji hahahaha
Ilijao88,jao,jao,decko napravi Jos neki novi profil,kako te ne mrzi da se bavis tim laznim profilima,stvarno si providan...bla,bla,bla......ubaci još koji hahahaha![]()
![]()
Moze to još bolje,nemoj ja da postavljam sliku od mog stbemu
Тоа се стари модели веќе подобро додади некој денар повеќе и земи си нешто подобро со помоќен процесор,RAM i ROM, а уште подобро нарачај си од алиекспресс за поевтино.
sve tako, al ova sirotinja ima retko i5ili i7, 16GB ROMddr4,bluestack ili nox emulatori gutaju resurse racunaradobar pc direktno do tv blue stack ,kakav android ,smart i ostala sranja i uzivas sve u jednom pc ,tv android ,i
имам и поќе од то ама компјутерот го користам за работа така да не ја гледам логичноста ПЦ со топ перформанси да го користиш за гледање TVsve tako, al ova sirotinja ima retko i5ili i7, 16GB ROMddr4,bluestack ili nox emulatori gutaju resurse racunara
Drugar nemoj pogresno da me svatis, ama toa sto za tebe e nelogicno za drug e sosema logicno.имам и поќе од то ама компјутерот го користам за работа така да не ја гледам логичноста ПЦ со топ перформанси да го користиш за гледање TV
Ma kako da nedobar pc direktno do tv blue stack ,kakav android ,smart i ostala sranja i uzivas sve u jednom pc ,tv android ,i