Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Vistina be uste kiracot mu fali vo upravata za da bidat komplet i vgodina seha liga moze pak da gledame na tv*во очекување на прес на Корлето кај шо ќе ја оцени сезоната за успешна*
Абе тие рекоја дека ќе се игра СЕХА во Битола, ама не кажаја кој тим ќе игра, така да до негде се во право.Vistina be uste kiracot mu fali vo upravata za da bidat komplet i vgodina seha liga moze pak da gledame na tv
Sent from my CLT-L29 using Tapatalk
Абе да не ви се Скопјани на вас...
Odma mozham da ti kazham so koj igrach imash pisheno ama ajde ke pokjutam... Inache najverojatno bega madzarska.Znam deka na site ovde so pisime vcerasniot nastan i toa kako ne boli i mozi edinstveni sme i plus uste nekoj procent od gradot shto ne se radvame na vcerasniot nastan... Samo za ilustracija kakva e situacijata vo klubot, vo prilog muabet od eden igrac od Pelister, sekako ke go ostavam anonimen... Muabetot bese deka deka toj cestita za vardar i jas mu pisav kako mozi i muabetot se razvi vo nasoka da mi objasni zosto go napisal toa i megju drygoto go kaza slednoto, na moeto prasanje dali ke ostani i slednata god8na:
"Razumijem te ali vjeruj mi da je to sve politika krive a ja kad čestitam,čestitam igračima a ne nikako upravama,političarima, sponzorima jer u 99% slučajeva su to obična govna.
Ništa brat,uvjek! Znaću nešto više ovih dana ali teško iskreno,nisu nas ispoštovali ni kao igrače ni kao ljude,iskreno. Veliki pozdrav! ".
Sekoja cest za deckoto so mi odgovori i iskreno se nadeval deka ke pomozi da se vrati Pelister kaj so treba ama ete, stom se raboti bez plan i kratkorocno, ovie se rezultatite. Sigurno na site vi e jasno sto znaci toa poslednoto deka ne gi ispocituvale... Pozdrav i se nadevam deka ke docekame i nie nesto slicno vo nasite zivoti...
А во шо сме ние подобри од Радовиш бе другар ?RADOVISH pochna da se zasilva so cel da igrale playoff naredna sezona. Kupva igrachi, prodolzhva dogovori ushte od sega taka se raboti bravos. Ovde kaj nas ne se znaj ni trener dali kontaktiraja dali znat koj trener ke forsirat da go donesat, niti dogovori prodolzhija a za novi igrachi da ne prajme muabet nauchna fantastika e to za nas. Eeehhhhj dochekavme eden radovish poprofesionalno da raboti od nas. BRUKA.